A Jubizol homlokzati hőszigetelő rendszer helyes kivitelezési folyamata

A különböző kivitelezési módok által kínált megoldások különféle időjárási körülmények között alkalmazhatók

A Jubizol homlokzat egy univerzális homlokzati hőszigetelő rendszer, amely különböző épületekhez és építészeti stílusokhoz is alkalmazható. A rendszer megfelel az épület külső falainak hatékony és elegendő hőszigetelése által támasztott követelményeknek, védi a homlokzatfelületeket a légköri hatásokkal szemben, valamint lehetővé teszi az épület kívánság szerinti esztétikus külső megjelenésének megvalósítását.

A Jubizol homlokzaton a záróréteg színével és textúrájával, a díszszegélyekkel, koszorúkkal, és hasonló dekorációs elemekkel a lakóépületek, irodaházak vagy egyéb épületek esetén biztosíthatjuk az elérni kívánt esztétikus megjelenést, amely összhangban van a környezettel, másrészt pedig kiemeli az épületet. A minél takarékosabb és racionális energiafelhasználásra, az üvegházhatású gázok kibocsátásának mérséklésére, a téli fűtési költségek, valamint a nyári hűtési költségek csökkentésére irányuló törekvések érdekében az épület homlokzati hőszigetelő burkolata rendkívüli fontosságú. Tanulmányok igazolják, hogy a homlokzatburkolatnak már egy minimális vastagságú hőszigetelő rétege is legalább 40%-kal csökkenti a fűtési költségeket. A Jubizol homlokzati megoldások különféle kivitelezése mind az átlagos közép-európai éghajlati viszonyok mellett, mind pedig extrémebb körülmények között is - a hideg orosztól a melegebb mediterránig - nagyon hatékonyak.

A Jubizol homlokzati hőszigetelő rendszer komponenseinek minőségi jellemzőit a belső termelési specifikáció, valamint a szlovén, az európai és egyéb szabványok határozzák meg. A JUB az első európai gyártók között, már 2004-ben, illetve 2005-ben megszerezte az Európai Műszaki Engedélyt (ETA) a Jubizol különböző rendszereire. 2008-ban öt műszaki engedélyt kapott a rendszerek német piacon történő beépítéséhez. A sokéves tapasztalat és a legmodernebb alapanyagok alkalmazása jelent biztosítékot arra, hogy mostantól már akár 40 év garanciát is tud nyújtani a Jubizol hőszigetelő rendszere, a rendszer funkcionális tulajdonságait tekintve. A Jubizol rendszer termékeit a Jubizol - energiahatékony rendszer - Energy Saving System piros jelzés köti össze. A Jubizol hőszigetelő rendszer takarékosságát a JUB Jubizol Engineering alkalmazással számolhatja ki, a külső és belső dekorációhoz pedig segítséget nyújt a JUB Design Stúdió alkalmazás, ahol az egyes épülettípusok fényképein kipróbálhatja a rendelkezésre álló színek és textúrák különböző kombinációit.

Az alábbi videó bemutatja a Jubizol hőszigetelő rendszert:

A JUB Szlovéniában és az egész régióban a legrégibb falfesték gyártónak számít. Az ásványi festékek gyártása a Ljubljana melletti Dol-ban 1875-re nyúlik vissza- mely település még ma is a vállalat székhelye. A 136 éves működés a legjobb bizonyíték arra, hogy a JUB kiváló minőségű termékeket állít elő, melyek a vevők megelégedettségét szolgálják. A Jubizol hőszigetelő rendszer a JUB vállalat hagyományos termékének számít, több mint 45 éve.
A Jubizol homlokzati hőszigetelő rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

JUBIZOL Aerogel finish S szilikonos simított vakolat JUBIZOL CarbonStrong finish S sziloxános simított vakolat JUBIZOL Finish Summer additive adalékanyag vakolatokhoz JUBIZOL Acryl Finish XS akril simított vakolat
 
JUB dekorációs vakolatok
22 termék

A dekorációs vakolatokat a homlokzati és beltéri falfelületek dekorációs védelmére alkalmazzák. Tulajdonságaik alkalmazkodnak a különböző időjárási körülményekhez. A kötőanyag túlnyomó többsége alapján akril, szilikátos, szilikonos és ásványi, a külső megjelenés alapján pedig dörzsölt, simított, szórt vagy hengerelt vakolatokat lehet megkülönböztetni. A kínálatban szereplő számos dekorációs vakolat a Jubizol hőszigetelő rendszerekbe is beépíthető.

22 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JUBIZOL ragasztóhabarcs ragasztó és alapvakolat JUBIZOL Ultralight fix ragasztó és alapvakolat JUBIZOL hőszigetelő lemezek JUBIZOL Strong fix ragasztó és alapvakolat
 
JUBIZOL hőszigetelő rendszer
8 termék

A JUBIZOL homlokzat egy univerzális homlokzati hőszigetelő rendszer, amely különböző épületekhez és építészeti stílusokhoz is alkalmazható. A rendszer megfelel az épület külső falainak hatékony és elegendő hőszigetelése által támasztott követelményeknek, védi a homlokzatfelületeket a légköri hatásokkal szemben, valamint lehetővé teszi az épület kívánság szerinti esztétikus külső megjelenésének megvalósítását. A Jubizol homlokzaton a záróréteg színével és textúrájával, a díszszegélyekkel, koszorúkkal, és hasonló dekorációs elemekkel a lakóépületek, irodaházak vagy egyéb épületek esetén biztosíthatjuk az elérni kívánt esztétikus megjelenést, amely összhangban van a környezettel. A Jubizol homlokzati megoldások különféle kivitelezése mind az átlagos közép-európai éghajlati viszonyok mellett, mind pedig extrémebb körülmények között is nagyon hatékonyak.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ragasztók hőszigetelésekhez
Ragasztók hőszigetelésekhez
Profilok, hálók vakolatokhoz
Profilok, hálók vakolatokhoz
Fedővakolatok
Fedővakolatok
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...