proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Jubizol homlokzati hőszigetelő rendszer helyes kivitelezési folyamata


2014. október 03.

A különböző kivitelezési módok által kínált megoldások különféle időjárási körülmények között alkalmazhatók

A Jubizol homlokzat egy univerzális homlokzati hőszigetelő rendszer, amely különböző épületekhez és építészeti stílusokhoz is alkalmazható. A rendszer megfelel az épület külső falainak hatékony és elegendő hőszigetelése által támasztott követelményeknek, védi a homlokzatfelületeket a légköri hatásokkal szemben, valamint lehetővé teszi az épület kívánság szerinti esztétikus külső megjelenésének megvalósítását.

A Jubizol homlokzaton a záróréteg színével és textúrájával, a díszszegélyekkel, koszorúkkal, és hasonló dekorációs elemekkel a lakóépületek, irodaházak vagy egyéb épületek esetén biztosíthatjuk az elérni kívánt esztétikus megjelenést, amely összhangban van a környezettel, másrészt pedig kiemeli az épületet. A minél takarékosabb és racionális energiafelhasználásra, az üvegházhatású gázok kibocsátásának mérséklésére, a téli fűtési költségek, valamint a nyári hűtési költségek csökkentésére irányuló törekvések érdekében az épület homlokzati hőszigetelő burkolata rendkívüli fontosságú. Tanulmányok igazolják, hogy a homlokzatburkolatnak már egy minimális vastagságú hőszigetelő rétege is legalább 40%-kal csökkenti a fűtési költségeket. A Jubizol homlokzati megoldások különféle kivitelezése mind az átlagos közép-európai éghajlati viszonyok mellett, mind pedig extrémebb körülmények között is - a hideg orosztól a melegebb mediterránig - nagyon hatékonyak.

A Jubizol homlokzati hőszigetelő rendszer komponenseinek minőségi jellemzőit a belső termelési specifikáció, valamint a szlovén, az európai és egyéb szabványok határozzák meg. A JUB az első európai gyártók között, már 2004-ben, illetve 2005-ben megszerezte az Európai Műszaki Engedélyt (ETA) a Jubizol különböző rendszereire. 2008-ban öt műszaki engedélyt kapott a rendszerek német piacon történő beépítéséhez. A sokéves tapasztalat és a legmodernebb alapanyagok alkalmazása jelent biztosítékot arra, hogy mostantól már akár 40 év garanciát is tud nyújtani a Jubizol hőszigetelő rendszere, a rendszer funkcionális tulajdonságait tekintve. A Jubizol rendszer termékeit a Jubizol - energiahatékony rendszer - Energy Saving System piros jelzés köti össze. A Jubizol hőszigetelő rendszer takarékosságát a JUB Jubizol Engineering alkalmazással számolhatja ki, a külső és belső dekorációhoz pedig segítséget nyújt a JUB Design Stúdió alkalmazás, ahol az egyes épülettípusok fényképein kipróbálhatja a rendelkezésre álló színek és textúrák különböző kombinációit.

Az alábbi videó bemutatja a Jubizol hőszigetelő rendszert:


A JUB Szlovéniában és az egész régióban a legrégibb falfesték gyártónak számít. Az ásványi festékek gyártása a Ljubljana melletti Dol-ban 1875-re nyúlik vissza- mely település még ma is a vállalat székhelye. A 136 éves működés a legjobb bizonyíték arra, hogy a JUB kiváló minőségű termékeket állít elő, melyek a vevők megelégedettségét szolgálják. A Jubizol hőszigetelő rendszer a JUB vállalat hagyományos termékének számít, több mint 45 éve.
A Jubizol homlokzati hőszigetelő rendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Termékcsalád  JUBIZOL hőszigetelő rendszer

A JUBIZOL homlokzat egy univerzális homlokzati hőszigetelő rendszer, amely különböző épületekhez és építészeti stílusokhoz is alkalmazható. A rendszer megfelel az épület külső falainak hatékony és elegendő hőszigetelése által támasztott követelményeknek, védi a homlokzatfelületeket a légköri hatásokkal szemben, valamint lehetővé teszi az épület kívánság szerinti esztétikus külső megjelenésének megvalósítását. A Jubizol homlokzaton a záróréteg színével és textúrájával, a díszszegélyekkel, koszorúkkal, és hasonló dekorációs elemekkel a lakóépületek, irodaházak vagy egyéb épületek esetén biztosíthatjuk az elérni kívánt esztétikus megjelenést, amely összhangban van a környezettel. A Jubizol homlokzati megoldások különféle kivitelezése mind az átlagos közép-európai éghajlati viszonyok mellett, mind pedig extrémebb körülmények között is nagyon hatékonyak.

Cég
Székhely: H-9500 Celldömölk, Sági út 218.
Telefon: +36 23 511 240
Fax: +36 23 511 241
E-mail:
Web: www.jub.hu
Pettermann György
marketing koordinátor  
   
   
   
A JUB Kft. 1961-től gyárt saját fejlesztés alapján diszperziós festékeket, díszítővakolatokat és más építőipari vegyi termékeket. A korszerű termelési technológia a termékek állandó minőségének biztosítéka.
Kulcsszavak:  JUB  Jubizol  homlokzati  hőszigetelő  rendszer  hőszigetelés