A helytakarékosság művészete ASSA ABLOY automata ajtókkal

A tér mindig fontos. A népesség folyamatosan növekszik, és véges hely van az épületek felépítésére vagy felújítására. Az építészek, az üzlettulajdonosok, mindannyian törekszenek arra, hogy teljes mértékben kihasználják ezt a teret.
Különösen a vállalkozások tulajdonosai számára messze nem megfelelő a felhasználók folyamatos ki- és beengedése. A bejárat optimalizálásával, a hely maximalizálása érdekében magasabb látogatószámot érhet el. Számos automata ajtómegoldás létezik, beleértve a forgóajtókat és a helytakarékos ajtókat.

Forgóajtó

Míg a legtöbben nem úgy képzelik el a forgóajtókat, mint magát a helytakarékosságot - ezek végül is elég nagyok -, előnyük magába az épületbe való ki- és bejutást erősítik.
A forgóajtók fő jellemzője, hogy kiküszöbölik a huzatot, fenntartva az állandó hőmérsékletet. Irodaházakban például ez azt jelenti, hogy a recepció sokkal közelebb helyezkedik el a bejárathoz, csökkentve ezzel az üres helyet, lehetővé téve az aulák funkcionálisabbá tételét.

A helytakarékosság művészete ASSA ABLOY automata ajtókkal
A helytakarékosság művészete ASSA ABLOY automata ajtókkal

A kiskereskedelmi üzletekben és a bevásárlóközpontokban a forgóajtók szabályozzák a forgalmat - így a vásárlóknak folyamatos áthaladást biztosítanak - miközben maximalizálják a kereskedelmi teret és megtakarítják a légkondicionálásból származó energiát.

Helytakarékos ajtók

A helytakarékos ajtó nagyszerű megoldás a szűk átjárókhoz, ha a bejárat körül korlátozott a hely. Lényegében hibridek, amelyek a nyílóajtók és a tolóajtók legjobb tulajdonságait tartalmazzák.
Mozgalmas napokon az ügyfelek be- és kijárása rémálom lehet. A kis üzleteknek képesnek kell lenniük a hozam maximalizálására, és ez azt jelenti, hogy készen kell állniuk a csúcsidőszakokra. A 180°-os nyitási szögű nyílóajtók lehetővé teszik a forgalmat szűk átjárókban is, ami segíti a felhasználók folyamatos áthaladását.

A hírben szereplő termékek
ASSA ABLOY helytakarékos ajtó
 
ASSA ABLOY helytakarékos ajtó

ASSA ABLOY SW1000B helytakarékos ajtórendszer szűk helyekre. A nyíló- és tolóajtók legkedvezőbb tulajdonságait egyesítő ASSA ABLOY SW1000B nyílóajtórendszer kiváló megoldás lehet keskeny átjárókban és folyosókon. A kiegyensúlyozás növeli a teljesítményt, és ideális lehet helyszűke esetén. Az intenzív áthaladó forgalom, a nagy szélterhelés, a huzat és a nyomáskülönbségek nem okoznak gondot a ASSA ABLOY SW1000B esetében. A nyílóajtórendszer az oldalirányú nyomás ellenére tökéletes egyensúlyban tartja az ajtót, amely csak komoly erőhatásra nyílik.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
ASSA ABLOY nagy áteresztőképességű kétszárnyú forgóajtók ASSA ABLOY nagy áteresztőképességű háromszárnyú forgóajtók ASSA ABLOY kompakt forgóajtók ASSA ABLOY tisztaüveg forgóajtók
 
ASSA ABLOY forgóajtók
5 termék

Ha a klímaszabályozás kiemelt szempont, előtérbe kerülnek a forgóajtók. Léteznek két- három- és négyszárnyú modellek, és az áthaladó forgalom terelésén felül kiválóan elhatárolják egymástól a belső és a külső környezetet.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Automata ajtók
Automata ajtók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...