proidea.hu online termékinformációs katalógus

Gustafs perforált fa álmennyezet a washingtoni svéd nagykövetségen


2018. június 06.

Különleges fényhatást értek el a perforált lapok akusztikai szövetbevonatával és azok megvilágításával

Svéd Királyság háza - a washingtoni svéd nagykövetség épülete

A washingtoni svéd nagykövetség neve a "Svéd Királyság háza". A modern, izgalmas és nyitott épületet Gert Wingardh és Tomas Hansen tervezte, ami a Potomac partján áll. Az épületben nem csak a nagykövetség, hanem tárgyaló- és kiállítótermek, valamint a svéd üzletembereknek szánt lakások is helyet kapnak.

Az egész épületben megtalálhatóak a Gustafs által készített könnyű juhar panelek. A teljes terület 2450 négyzetméter. Az igazi kihívás az volt, hogy esztétikai bájjal kombinálják a tűzvédelmet, a hanghatást és a környezetvédelmet. A bejárati szinten a mennyezeti panelek "fényfelhőt" alkotnak, ehhez egy teljesen új perforációt fejlesztettek ki. Összesen 7 különböző mintázat teremt különleges, csillogó fényhatást ezen a területen.
  • Lapméret: 600 x 600 mm (egyedi méretben is rendelhető)
  • Alapanyag: gipszrost vagy nagy sűrűségű faforgács
  • Felület: furnér vagy fólia
  • Perforáció: 35 mm átmérő
  • Kiosztás: Washington
Az egyedi kiosztású perforáció jól látható a mellékelt ábrán:
Gustafs perforált fa álmennyezet - egyedi kiosztású perforáció

A munka másik érdekessége, hogy a lapokat felülről fehér színű akusztikai szövettel vonták be, majd az álmennyezet feletti térben világítótestekkel megvilágították, ennek köszönhető ez az egyedi látvány.
A bemutatott épületben rejtett bordás álmennyezeti rendszert használtak, Capax profilrendszerrel függesztették a fa álmennyezeti lapokat, amelyek perforált felülettel, egyedi kiosztással készültek.


A Gustafs perforált fa álmennyezet letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi J. u. 162.
Mobil: +36 30 383 1619
E-mail:
Web: www.femmennyezet.hu
Web: www.famennyezet.hu
Turai János
cégvezető  
   
   
   
Az EuroTrend 2000 Bt. fém álmennyezetek értékesítésével több, mint tíz éve foglalkozik. Ez idő alatt olyan szakértelemre, illetve szaktudásra tett szert, hogy az értékesítés mellett tanácsadóként segítséget nyújt tervezési, kivitelezői kérdésekben és projektekben. Mára Európa több országában többéves, jól funkcionáló együttműködést épített ki cégekkel, amelynek révén több nagynevű gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Kisebb volumenű beruházásoktól a több száz négyzetméteres projektekig vállal beszerzést, melyet a jelentősebb referenciái jól példáznak.
Márkanevek: Integra
Kulcsszavak:  Gustafs  perfolált  fa  álmennyezet  Svéd  Királyság  háza  Gert  Wingardh  Tomas  Hansen  rejtett  bordás  álmennyezeti  rendszer  Capax  profilrendszer  gipszrost  akusztikai  szövet