Gustafs fa álmennyezet a Mall of Scandinavia bevásárlóközpontban

Az épületet a természetes anyagok használata, letisztult modern belső terek kialakítása jellemzi

Mall of Scandinavia, bevásárlóközpont - Stockholm
Mall of Scandinavia, bevásárlóközpont - Stockholm
Galéria

Skandinávia legnagyobb bevásárlóközpontja a Mall of Scandinavia, ami 2015 novemberében nyitotta meg kapuit Stockholmban központjában. Az interiőrt a Wingårdhs Építésziroda tervezte. A belső térben a négy elem közül három jelenik meg: a föld, a szél és a víz. A bevásárlóközpontban a Gustafs kör alakú, perforált, akusztikus, kőris furnérral készült fa álmennyezetei a föld elemet erősítik. A mosdókhoz vezető közlekedőkben a mennyezetet tölgy furnéros Gustafs bordák borítják.

A Gustafs beltéri fa álmennyezeteket olyan közösségi terek kialakításához ajánlják, ahol fontos a természetes anyagok használata, illetve minél sokrétűbb, kedvező tulajdonságokkal bírjon. Tökéletes akusztikai tulajdonságokkal, vagy a lehető legjobb tűzvédelmi besorolással (Euroclass A2).


A Gustafs perforált fa álmennyezet letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Fa álmennyezeti és falpanel rendszerek

A fa álmennyezeti és falpanel rendszerek főbb felhasználási területei, irodaházak, bevásárló központok és minden olyan közösségi tér ahol hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok használatára, valamint letisztult modern belsőterek kialakítása. A panel rendszer lehet alapanyagát tekintve nagysűrűségű faforgács, gipszrost, erősített gipszrost (sandwich), felületét tekintve lehet akusztikus, azaz perforált, nyomtatott, fafurnér. Szinét tekintve hatalmas választék áll rendelkezésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Válaszfal- és álmennyezeti profilok, rögzítések
Válaszfal- és álmennyezeti profilok, rögzítések
Álmennyezetek
Álmennyezetek
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...