proidea.hu online termékinformációs katalógus

Gustafs fa álmennyezet a Mall of Scandinavia bevásárlóközpontban


2018. augusztus 16.

Az épületet a természetes anyagok használata, letisztult modern belső terek kialakítása jellemzi

Mall of Scandinavia, bevásárlóközpont - Stockholm

Skandinávia legnagyobb bevásárlóközpontja a Mall of Scandinavia, ami 2015 novemberében nyitotta meg kapuit Stockholmban központjában. Az interiőrt a Wingårdhs Építésziroda tervezte. A belső térben a négy elem közül három jelenik meg: a föld, a szél és a víz. A bevásárlóközpontban a Gustafs kör alakú, perforált, akusztikus, kőris furnérral készült fa álmennyezetei a föld elemet erősítik. A mosdókhoz vezető közlekedőkben a mennyezetet tölgy furnéros Gustafs bordák borítják.

A Gustafs beltéri fa álmennyezeteket olyan közösségi terek kialakításához ajánlják, ahol fontos a természetes anyagok használata, illetve minél sokrétűbb, kedvező tulajdonságokkal bírjon. Tökéletes akusztikai tulajdonságokkal, vagy a lehető legjobb tűzvédelmi besorolással (Euroclass A2).


A Gustafs perforált fa álmennyezet letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az EuroTrend 2000 Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi J. u. 162.
Mobil: +36 30 383 1619
E-mail:
Web: www.femmennyezet.hu
Web: www.famennyezet.hu
Turai János
cégvezető  
   
   
   
Az EuroTrend 2000 Bt. fém álmennyezetek értékesítésével több, mint tíz éve foglalkozik. Ez idő alatt olyan szakértelemre, illetve szaktudásra tett szert, hogy az értékesítés mellett tanácsadóként segítséget nyújt tervezési, kivitelezői kérdésekben és projektekben. Mára Európa több országában többéves, jól funkcionáló együttműködést épített ki cégekkel, amelynek révén több nagynevű gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Kisebb volumenű beruházásoktól a több száz négyzetméteres projektekig vállal beszerzést, melyet a jelentősebb referenciái jól példáznak.
Márkanevek: Integra
Kulcsszavak:  Eurotrend  Gustafs  fa  álmennyezet  Mall  of  Scandinavia  MoS  perforált  akusztikus  panel