Érvek a Hörmann beltéri ajtók mellett

Jó érvek a Hörmann beltéri ajtók mellett

Exkluzív megjelenésű fa beltéri ajtók színes és fa utánzatú dekor felületekkel

A kiváló minőségű beltéri fa- és üvegajtók extra életminőséget kölcsönöznek otthonának és harmonikusan illeszkednek a kialakított összképhez.

4 × 4 koncepció: DesignLine Concepto

Átgondolt és sokoldalú: a DesignLine Concepto ajtói új kialakítási lehetőségeket nyújtanak. Kombinálja a kiváló minőségű Ultramatt, Gloss (magasfényű), Pala vagy az új Len felületeket a fehér, világosszürke, antracitszürke vagy a taupe színekkel.

Látni és érezni: a Duradecor struktúra

A finoman strukturált felületek érezhetővé teszik, amit látunk. A fa erezete, mely az ajtólapba van sajtolva, teszi érezhetővé a Duradecor strukturált felület karakteres fajellegét. Ez kiemeli otthonának hangulatos és természetes lakókörnyezetét és ráadásul különösen könnyen tisztítható és strapabíró.

Rendkívül ütésálló: Duradecor felület

Duradecor - Legmagasabb ütésállóság
Hörmann beltéri ajtók - Duradecor felületek

A kiváló minőségű felület inspirál: Duradecor a legnagyobb ütésállósággal, mely 48 %-kal jobb, mint a más gyártók, vizsgált CPL felületeinek átlaga. Messzemenőkig érzéketlen, könnyen tisztítható és hőálló, hogy Ön hosszú ideig örömét lelje az ajtóban.

Tartósan érzéketlen: 4Protect élvédő

4PROTECT élvédő
Hörmann beltéri ajtók - 4PROTECT élvédő

A Duradecor felülettel, (fehér, világosszürke, antracitszürke, Taupe) színre festett, sarkos él kialakítással, falcolt és falcolatlan Hörmann ajtók alapkivitelben kiváló minőségű 4Protect élvédővel vannak ellátva. Így a beltéri faajtók érzéketlenek a mindennapi igénybevétellel szemben.

4PROTECT - Fugamentes kialakítás
4 PROTECT - Fugamentes kialakítás
Tökéletesen nulla-fugamegjelenés

1. Nagy ütésállóság
2. Nagy kopásállóság
3. Nagy karcállóság
4. Tökéletesen nulla-fugamegjelenés, azaz a szokványos ajtókkal ellentétben semmilyen látható fuga sem zavarja a kiváló minőségű ajtónézetet.

Magas minőség és elegáns megjelenés: fatok

A Hörmann fatokok igazán meggyőzőek a szépen lekerekített éleknek és a 3 mm-es élrádiusznak köszönhetően. A 25 mm vastag bélésdeszka és az erős Duradecor felület a lakótéri ajtó kiváló minőségű és elegáns megjelenését szolgálja.

Hörmann VarioFix kétrészes acél befoglalótok
VarioFix két részes acéltok
VarioFix kétrészes acél befoglalótok

Szép és erős: kétrészes acél befoglalótok

A VarioFix kétrészes acél befoglalótok, sokféle előnyt kínál: az állítható díszfalc révén olyan egyszerűen szerelhető, mint egy fatok. Ráadásul a nagy ellenállóképességének köszönhetően különösen hosszú élettartamú. Járólappal burkolt helyiségekben a VarioFix acéltok az optimális megoldás, hiszen érzéketlen a vizes törléssel szemben. A megjelenés tekintetében is meggyőző a látható illesztési hely nélküli, elegáns kialakítás. A VarioFix acéltok a fatokokokkal tökéletesen összehangolt 55 mm-es toktükör révén a fatokokkal azonos megjelenésű.

Nanobevonat: üvegajtók

Ha fénnyel elárasztott otthont szeretne, akkor a Hörmann üvegajtó az ideális választás. Az elegáns megjelenés mellett a GlassLine üvegajtók a kényelmes ápolás dolgában is meggyőzőek: az összes, homokszórt üveggel ellátott motívum nanobevonattal van ellátva a kevesebb ujjlenyomat érdekében.
Nézetazonos motívum a DesignLine Groove és Concepto változatokkal. A fa- és az üvegajtók tökéletes keverékéhez kínálják a DesignLine Groove és DesignLine Concepto motívumú, nézetazonos üvegajtókat.

Egy síkot alkotó Planar kilincs
Síkban futó Planar kilincsek

Egy síkot alkotó: Planar kilincs

A különlegesen elegáns megjelenéshez lássa el ajtóját Planar kilinccsel. Ennek abszolút egy síkot alkotó rozettája, tökéletesen besüllyesztve az ajtólapba, különös designnal bír. Tökéletes elegancia érhető el a rejtett elhelyezésű pántokkal ellátott falcolatlan ajtók révén. Egy további, apró részlet: a kulcslyuk furatának elhagyásával a megjelenés még enyhébbnek és ezáltal elegánsabbnak tűnik.

A Hörmann-programban számos kilincsgarnitúrát talál faajtókhoz, opcionálisan akár egy síkot alkotó Planar változatban is, a különlegesen elegáns megjelenés érdekében. A design szerelmeseinek a black.edition kilincseket és vasalatokat ajánlják. Üvegajtókhoz és tolóajtókhoz való speciális vasalatok teszik teljessé az átfogó szortimentet.

Hörmann tolóajtók
Hörmann beltéri tolóajtók

A helytakarékosság csodái: a tolóajtók

A tolóajtók új lehetőségeket nyitnak a helyiségek optimális használatához. A Hörmann minden lakókörnyezethez kínál
1- és 2-szárnyú tolóajtómegoldásokat. Tolóajtóként megvalósítják az összes BaseLine, DesignLine ajtómotívumot,
valamit a GlassLine ajtómotívumokat.

A beltéri ajtók is megtekinthetők a Hörmann 3D virtuális kiállítóteremben.

A hírben szereplő termékek
Hörmann BaseLine beltéri fa ajtók Hörmann DesignLine Concepto beltéri fa ajtók Hörmann DesignLine beltéri ajtók Hörmann ClassicLine beltéri ajtók
 
Hörmann beltéri fa- és üvegajtók
5 termék

A legtöbb gyártó a beltéri ajtókat valódi fafurnérral, festve vagy CPL bevonattal kínálja. Épp azokban a háztartásokban ajánlott a különösen robusztus Duradecor felület, ahol gyerekek és háziállatok is élnek. A kiváló minőségű felületek ráadásul könnyen tisztíthatók. Az ütésálló 4Protect élek hosszú ideig meggátolják a csúnya felületi hibák kialakulását.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Hörmann 3D virtuális kiállítóterem
Hörmann 3D virtuális kiállítóterem
A vállalat az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet szentelt a digitális fejlesztéseknek
Hörmann 3D virtuális kiállítóterem
Fa beltéri ajtók a Hörmann-tól
Fa beltéri ajtók a Hörmann-tól
Akár klasszikus vagy modern, akár fehérre festett vagy bükk, akár üvegelemekkel vagy nemesacél rátétekkel díszített – a Hörmann mindig pontosan az otthonához illő beltéri ajtót kínálja.
Fa beltéri ajtók a Hörmann-tól
Kategóriák
Üvegajtók
Üvegajtók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...