A Leier előregyártott betonelemei szélsőséges időjárásban is helytállnak

Folyamatos innováció, minőségi termékekkel

A hazai betongyártásban szerzett több mint 30 éves tapasztalatot és a vásárlói referenciákat kamatoztatva a Leier cégcsoport folyamatosan fejleszt a minőségbiztosítás és a termékválaszték-bővítés területén. Így tesz a mélyépítés és környezettechnika üzletágában is, ahol közel 6 éve tartja piacvezető pozícióját. Termékei közül - a betoncsövek mellett - a tisztítóaknák értékesítése a legjelentősebb, amelyek gyártását több mint 10 éve kezdték el. A manapság szélsőséges időjárás miatt különösen fontos, hogy időben gondoljunk a megfelelő csapadékelvezetésre. A Leier előregyártott betonelemi erre kínálnak korszerű megoldást.

Az utóbbi hónapok hektikus és szélsőséges időjárása - amikor hol szárazság, hol pedig özönvízszerű eső hullott az országban - rávilágított arra, hogy a jó vízelvezetés kulcsfontosságú lehet a települések és lakóházak életében. A hatalmas esőzések megkövetelik a jó vízelvezető rendszerek kiépítését, a hosszantartó szárazság pedig olyan megoldásokat kíván, amelyekkel még a legaszályosabb időben is megfelelő mennyiségű vízhez juttathatjuk a növényzetet.

"Komoly problémákat vethet fel - akár életeket is veszélyeztethet - egy-egy nagyobb esőzés. Ilyenkor a megfelelő vízelvezetés kulcskérdéssé válik. Mindenkinek ismerős lehet az utcán hömpölygő víztömeg, ha például a vízelvezető árkok eliszaposodottak, vagy szándékosan betemetettek, esetlegesen nem megfelelően tisztítottak. A Leier betonelemei, betoncsövei és előregyártott támfalai mind azt a célt szolgálják, hogy az egységes utcakép mellett biztonságot teremtsenek otthonaink környékén." - mondta el Major Tamás, a Leier Hungária Kft. mélyépítés-környezettechnika üzletágának vezetője, majd hozzátette: "Amellett, hogy minőségi építőelemeket használunk, fontos az is, hogy rendszeresen tisztítsuk és karbantartsuk őket, mert ezzel biztosítható a vízelvezető hálózat maximális hatékonysága."

A Leier előregyártott elemei nem csak a csapadékos időjárásban nyújthatnak kiváló segítséget, hanem például a hetekig tartó szárazságban is, hiszen a csapadékvízgyűjtő tartályokban felgyülemlett esővizet locsolásra is fel lehet használni. Erre kínál megoldást a Leier LBT (Leier Beton Tartály) eleme, amely 3-10 köbméter vizet képes tárolni, így a száraz időben is lehetőséget ad a kert locsolására.

Mindezek mellett a Leier a családi házak tulajdonosainak további terméket is kínál, amellyel szennyvizüket használhatják fel környezetkímélően és gazdaságosan. Ez a házi szennyvíztisztító berendezés, amely a szennyvizet megtisztítja, így az újrafelhasználható lesz pl. gyökérzónás öntözésre, kerti tóba is bevezethetővé válik, és akár a WC tartályba is visszavezethető. Ez a megoldás komoly megtakarítást jelenthet a felhasználóknak.

A Leier mélyépítő elemeinél előírás az A1-es korrózióállóság, a V1-es vízzáróság és a T1-es terhelhetőség, amelyet a cég munkatársai folyamatosan ellenőriznek.

A Leier mélyépítő elemek termékválasztéka:
  • Mederlapok
  • Csaphornyos csatlakozású betoncsövek
  • Integrált gumitömítéses tokos-talpas betoncsövek
  • Akna elemek
  • Víznyelő elemek
  • Kiegészítő elemek: akna fedlapok, szintbeállító gyűrűk
  • Átemelő elemek, vasbeton tartályok
  • Olaj- és zsírleválasztó berendezések
  • Házi szennyvíztisztító
A Leier előregyártott betonelemeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Közműaknák
Közműaknák
Közművezetékek, közművédő elemek
Közművezetékek, közművédő elemek
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...