EJOT JT3-18 magas fúrókapacitással rendelkező önfúró csavar

Alkalmazásukkal jelentősen csökken a szerelési idő

Az EJOT önfúró csavarok egyetlen művelettel kötik össze az alkatrészeket: fúrnak, menetet formálnak és rögzítenek. Az egylépéses művelet csökkenti az összeszerelés idejét, megtakarítja a szerszámcseréket és a fúrószerszám költségeit egy önmetsző csavarral történő rögzítéssel szemben.

Az EJOT önfúró csavarok alkalmazhatóak nemesacél kivitelben időjárásnak kitett helyeken, horganyzott acélból beltérben és kültérben időjárásnak nem kitett területeken.

EJOT JT3-18 önfúró csavar
EJOT JT3-18 magas fúrókapacitással rendelkező önfúró csavar

Az EJOT JT3 önfúró csavarok A2 korrózióálló nemesacélból, betétedzett fúróheggyel, alkalmasak acélból vagy alumíniumból készült alkatrészek rögzítéséhez. Maximális fúrási kapacitásuk 18 mm. Különleges követelmények esetén rendelhető EJOT JT6 önfúró csavar is A4 rozsdamentes acélból, betétedzett fúróheggyel.

Az EJOT JT3-18-5.5xL önfúró csavar lélegzetelállító sebességgel képes behatolni a 16 mm vastag acélprofilba. Egy menetben előfúr, menetet formál és rögzít az acél szerkezetben.

A JT3-18-5,5 önfúró és JZ3-6,3 önmetsző csavarok közvetlen összehasonlításában látható, hogy mennyi telepítési idő szükséges egy fúróhegy nélküli és egy fúróheggyel ellátott csavarhoz.  A fúróhegy nélküli csavarhoz először fúrógéppel egy megfelelő átmérőjű furatot kell készíteni, majd be kell hajtani az önmetsző csavart és a menetet ki kell alakítani az acél szerkezetben. A rögzítéshez szükséges időkülönbség igen jelentős.

A hírben szereplő termékek
Önfúró csavarok
 
Önfúró csavarok

A burkolati rendszerek egyszerűen és gyorsan rögzíthetőek önfúró csavarral, akár fa vagy acél a teherhordó háttérszerkezet. Ehhez egy csavarbehajtó gépre van szükség, amellyel megfelelő fordulatszám mellett hatékonyan keresztülfúrható az acél, fa vagy az alumínium szerkezet és precízen rögzíthető a trapézlemez és a szendvicspanel. Ezáltal jelentős mértékű idő és költség takarítható meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...