Parky parketta burkolat az Egon Zehnder irodában

Egon Zehnder iroda

A valódi fa tökéletesen idomul az elvárásokhoz, megidézi az épület eredeti hangulatát

A műemléki környezetben kialakított Egon Zehnder iroda tervezésével a MádiLáncos Studiót bízták meg. Nehéz feladat egy műemléki védelem alatt álló épület, egy megújuló iroda és a megrendelő egyedi igényeinek összeegyeztetése.

Meghagyva az eredeti építészeti elemeket, sikerült egy modern, letisztult munkateret kialakítani az építészirodának. Az otthonosság, a funkcionalitás és az elegancia köszön vissza az enteriőr minden szegletéből.

Egon Zehnder iroda
Egon Zehnder iroda
A padló nagy részére Parky parketta került, mely kiválóan kielégíti az épület és a megrendelő elvárásait. A valódi fa tökéletesen idomul az elvárásokhoz, miközben kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal bír.

Egon Zehnder iroda
Egon Zehnder iroda

A belga Parky termékeinek különlegessége, hogy legfelső rétegükön vékony, valódi fa furnér található. A mintázatnak köszönhetően minden lap egyedi designnal rendelkezik. A Parky termékek jellemzője, hogy a fa melegsége ötvöződik a padló ellenállóságával. Méret- és színválasztéka igen széles. Burkolási módját tekintve a Parky termékei szabadon fektethetők.

A hírben szereplő termékek
Parky rétegelt fa burkolatok
 
Parky rétegelt fa burkolatok

A Parky egy többrétegű parketta, amely egyesíti a valódi fa minden pozitív tulajdonságát a laminált padló előnyeivel. Hasonlóság a két termék között az egyszerű telepítés és karbantartás, a jelentős különbség viszont, hogy a Parky felső rétege valódi fa, nem utánzat. Így maga a természetes fa jelenik meg a padlón annak minden látható és érzékelhető előnyével. Ennek köszönhetően minden egyes parketta lap egyedi, mely egy minőségi különbséget eredményez akár egy otthoni, egy irodai környezetben vagy egy üzlethelyiségben. A Par-ky parketták a legtermészetesebb, magas minőségű fa padló élményét nyújtják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Faburkolatok, parafaburkolatok
Faburkolatok, parafaburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...