Dirickx kapuk a dagály strandon

A projekt keretében Dirickx Allix® egy- és kétszárnyú kapuk kerültek beépítésre

Dirickx kapuk a dagály strandon
Dirickx kapuk a dagály strandon

Dirickx Allix® szárnyas kapuk a dagály strandon


Mivel egy strandnak folyamatosan üzemelnie kell, fontos, hogy olyan kapuk legyenek telepítve, amelyek eleget tesznek ennek az elvárásnak. Olyan kapukkal, amelyek egyszerre alkalmasak a terület védelmére, a folyamatos használatra és a lehető legtöbb ember átengedésére, (akár vészhelyzet esetén is), melyekkel megelőzhető legyen a tumultus vagy sorok kialakulása.

A projekt során beépített Dirickx Allix® szárnyas kapuk mindegyike 180 fokban nyíló kivető pánttal van felszerelve, mivel e kapuk egy része menekülőkapuként is funkcionál. Menekülőkapu alkalmazása minden olyan területen kötelező, ahol nagyobb tömeg tud összegyűlni és fennáll a nem várt események (vészhelyzet) bekövetkezésének kockázata.

Dirickx kapuk a dagály strandon
Dirickx kapuk a dagály strandon


Dirickx Allix® termékismertető

A DIRICKX által gyártott minden kézi- és motorizált nyitású kapu megfelel az NF EN 13241-1 európai szabványnak, valamint a 2004/108/EK irányelv előírásainak. A szabvány célja a végfelhasználói biztonság megerősítése, az európai szintű követelmények harmonizálása egy közös referenciarendszer létrehozásával és a termékek szabad mozgásának biztosítása az Európai Unión belül.

Az Allix® szárnyas kapu előnyei:
  • Telepítése gyors
  • Alkalmazható ipari- és logisztikai területeken, közigazgatási területeken, lakossági szektorban
  • A különböző opcióknak köszönhetően minden vásárló a saját igénye szerint tudja összeállatani a kívánt kaput. Ehhez nyújt segítséget a Dirickx kaputervezője: http://configurateur-portails.dirickx.fr/
  • A kapuszárnyak 180°-ban nyitható, állítható pántokkal felszereltek
  • Kézi vagy motorizált változatban kapható
  • Motor üzemkész funkció: a gyorsabb motornak köszönhetően területe kevesebb ideig marad nyitott állapotban
  • Nyitásszélesség az egyszárnyú kapunál 1 m-től 5 m-ig (25 cm-es ugrásokkal), a kétszárnyú kapunál 2 m-től 10 m-ig (50 cm-es ugrásokkal). A kapuk magassága 1 m-től 2,5 m-ig (10 cm-es ugrásokkal) választható
Dirickx kapuk a dagály strandon
Dirickx kapuk a dagály strandon

Az Allix® szárnyas kapu műszaki rajza


A többféle kitöltési lehetőségnek köszönhetően akár a már meglévő kerítéshez is könnyen illeszthető az Allix kapu.A RAL skála 200 színében, Élégance és "kétszín opcióval" is kapható. A "kétszín" opciónak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy különböző színű oszlopokat és kapuszárnyakat telepítsenek, a megrendelő ízlésének megfelelően.

Az Allix® szárnyaskapuk letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Dirickx Kerítés Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Dirickx Allix kapuk

Az Allix kapuk termékkínálata a szabadonfutó kapukból, a sínes úszókapukból és a szárnyas kapukból áll. A sokféle nyitási szélességnek, magasságnak, működési módnak és a kapuszárnyak kitöltési lehetőségeinek eredményeként megfelel a különböző követelményeknek. Ipari- és logisztikai központoknál, de a lakossági szektorban is megállja a helyét. Az ötféle kitöltési módnak köszönhetően egy igazán esztétikus kerítés- és kapurendszert állítható össze.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kerítések
Kerítések
Kertkapuk
Kertkapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...