A DEHNcube túlfeszültség-védelmi készülék megvédi a napelemes rendszereket

Az IP65-ös védettségű háznak köszönhetően közvetlen napsugárzástól védett helyen, kültéren is telepíthető


A napelemes rendszer különböző hatásoknak van kitéve. A túlfeszültségkár a leggyakoribb ok, amiért a tulajdonosok kártérítési igényt nyújtanak be a biztosítótársaságok felé. Annak érdekében, hogy megvédjük a napelemes rendszereket az ilyen típusú károktól, ahhoz megbízható túlfeszültség-védelem kialakítása szükséges.

A napelemes rendszer telepítésekor a villanyszerelő gyakran szembesül azzal a problémával, hogy a DIN sínre pattintható túlfeszültség-védelmi készülék beépítéséhez nem áll rendelkezésre műanyag tokozat, továbbá a védelmi készülék az inverterbe sem építhető be utólag.
A DEHNcube YPV SCI az első 2. típusú DC-oldali túlfeszültség-védelmi készülék napelemes rendszerekhez, amelynek beépítéséhez nincs szükség DC-oldali csatlakozódobozra, és így ideálisan alkalmazható sztring invertereknél. Ideális megoldás erre a feladatra a DEHNcube YPV SCI.

A túlfeszültség-korlátozó egyszerűen alkalmazható a kompakt kivitelnek köszönhetően és ezáltal gyorsan és egyszerűen telepíthető. További kiegészítő műanyag tokozat alkalmazása nem szükséges. Sőt, a DEHNcube YPV SCI az IP65-ös védettségű háznak köszönhetően közvetlen napsugárzástól védett helyen, kültéren is telepíthető.
A DEHNcube YPV SCI készülék 1000 V legnagyobb rendszerfeszültségig használható napelemes alkalmazásoknál és két változatban érhető el (1 MPPT és 2 MPPT). Az ellenőrzött és bevált SCI technológia, a beépített egyenáramú (DC) olvadóbiztosítóval és a rövidzárlati áramút segítségével, lehetővé teszi a DEHNcube készülék telepítését 1000 A zárlati árammal (ISCPV) rendelkező napelemes rendszerekben kiegészítő előtét-biztosító alkalmazása nélkül.


A DEHN+SÖHNE villám- és túlfeszültségvédelmi termékeinek katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG. magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
DEHN villám- és túlfeszültség-védelem
8 termék

A DEHN villám- és túlfeszültség-védelem kínálaton belül a következő területekkel foglakozik: külső villámvédelem és földelés, biztonságos villámvédelmi megoldások szigetelt felfogó berendezésekkel. DEHNsupport villámvédelmi kockázatelemzés szoftver. Energiaellátási (Red/Line) és információtechnológiai (Yellow/Line) rendszerek villám- és túlfeszültség-védelme. Adatátviteli rendszerek túlfeszültség-védelmének állapotfelügyelete (LifeCheck). Napelemes rendszerek (tetőre vagy földre telepített) villám- és túlfeszültség-védelme. Speciális alkalmazások, mint például épületautomatizálás [KNX, M-bus, LON, stb.], robbanásveszélyes területek, stb. villám- és túlfeszültség-védelmi megoldásai.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Napelemek
Napelemek
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...