proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egy családi fürdőszoba felújítása a Geberit Acanto termékcsaláddal


2019. július 08.

Harmonikus bútorkoncepció jókora tervezési szabadsággal

Aki belép a régi építésű stuttgarti lakás fürdőszobájába, azt meglepetés éri: réginek semmi nyoma, a tágas dupla mosdó, az épített zuhany, illetve a sok polcfelület inkább modern és elegáns hangulatot teremtenek. A kényelmes családi fürdőszobává történő átalakulásban a Geberit Acanto fürdőszobabútor-családjának központi szerepe volt; nem utolsó sorban pedig biztosította a bérlők számára a szükséges tárolóhelyet. A különálló WC-helyiségben megtalálható higiéniai berendezés további kényelemről gondoskodik, és növeli a bérlemény értékét.

Mindig kéznél

Míg sok fürdőszobában nincs elegendő hely a mindennapi szükségleti tárgyak, úgymint a kozmetikai termékek, hajszárítók, törölközők tárolására, addig a családi fürdőszobában mindig kéznél van valamennyi. Az Acanto bútorcsalád ötletes tárolási koncepciója Frank Radojewski épülettulajdonost és bérbeadót meggyőzte: például a mosdó alatti szekrényben elosztórekeszek gondoskodnak a rendről, biztosítva, hogy a kisebb kiegészítők sem tűnnek el többé a fiók mélyén, hanem állandóan elérhető közelségben vannak.

A szekrény kihúzható részeiben rugalmas rendszerezők gondoskodnak a rendről

Legjobb látvány

A megvilágított tükrös szekrény különböző kifinomult részletekkel büszkélkedhet. Például, amikor az ajtók kinyílnak, a felhasználónak zavartalan rálátása van a belső tükörre. A bal és jobb oldalon függőlegesen elhelyezett LED-csíkok optimálisan világítják meg az arcot, és a tükör alsó részén lévő soft-touch (lágy érintéssel működő) gombbal szabályozhatók. Annak érdekében, hogy a parfümök, dezodorok és borotvák ne zavarják a felhasználó pillantását, az Acanto tükrös szekrény polcait az ajtók belső oldalára szerelték. Így a mindennapi használati tárgyak mindig kézközelben vannak, amikor szükség van rájuk, anélkül, hogy a látómezőt zavarnák.

Amikor a tükrös szekrény ajtaja
nyitva van, szabad rálátás nyílik a belső tükörre

Hely és kényelem

Az esőzuhannyal és kézizuhannyal ellátott új zuhanytér kényelmes méretekkel rendelkezik. A Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca által az alig 7,5 m²-es fürdőszoba tágas benyomást kelt. A zuhanytálca speciális ásványi anyagból készül, ami nedves állapotban is megtartja csúszásgátló tulajdonságait. Az előtétfalon található megvilágított bemélyedés, amely sampon és tusfürdő számára kínál helyet, hangulatos légkört teremt.

Tágas hatás a nyitott kialakításnak és az épített zuhanyzónak köszönhetően

Ahol elegendő tárolóhelyre és jó néhány különlegességre van szükség, ott minden bizonnyal a Geberit Acanto fürdőszobai sorozat a helyes választás. Ezt mutatja be a következő videó: 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Web: www.kolo-geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Márkanevek: Geberit, KOLO
Kulcsszavak:  geberit  acanto  szanitercsalád  szaniterek  mosdó  fürdőszobabútor  tükrös  mosdószekrény  tükör  setaplano  zuhanytálca