proidea.hu online termékinformációs katalógus

CIGS napelemek épületek burkolására


2018. október 24.

A függőleges szereléssel az év hosszabb időszakában termelhető energia

CIGS napelemek épületek burkolására

CIGS napelemek épületek burkolására

A CIGS napelemek tökéletesen megfelelnek épületek burkolására is. A polikristályos napelemekkel ellentétben a teljesítmény csökkenés az árnyékolás felületével arányos. A falra szereléssel az év hosszabb időszakában termelhető az energia, ellentétben a hagyományos tetőre szerelt panelek esetében.

Az egyedülálló szerkezeti kialakítás a CDF® CIGS PV-modul lehetővé teszi a normális áramfejlesztést akkor is, ha a fény vételi felület részben árnyékos, így sokoldalú és hatékony a különböző helyzetekben. Összehasonlításképpen, a kristályos Silicon napelem modul leállhat a működéstől a részben árnyékos körülmények között.

Árnyékhatások

Mivel a CdF® CIGS vékonyréteg napelemek szélesebb hullámhossz-tartományt képesek elnyelni, mint a kristályos szilícium napelemek, a CdF® CIGS vékonyréteg napelem maximálja a fotonok felszívódását és minimalizálja a visszaverődés mennyiségét, így több energiát termel. Termékek vizuális esztétikája a prémium royal fekete színnek köszönhető. Az elegáns megjelenésű CIGS napelemek mind erőművekben, mind tetőtéri egységeknél egyaránt alkalmazhatóak, már nem kell az építészetnek feláldozniuk a kifinomultságot és a stílust a napenergia nevében. Ezek a termékek hidat képeznek az építészeti tervezés és a megújuló energia iparágak között, összeolvasztják és forradalmasítják azokat.

Esztétikus royal fekete megjelenés

Az Eterbright CIGS vékonyréteg napelemek termékismertető katalógusát megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Electraplan Termelő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2030 Érd, Budafoki u. 10.
Telefon: +36 23 521 300
Fax: +36 23 390 489
E-mail:
Web: www.electraplan.hu
Fazekas Zsolt
termék manager +36 70 385 0091
   
   
   
Az Electraplan Kft. 1991 óta tevékenykedik Magyarországon. Kezdetben a Deutsche Electraplan GmbH néhány termékének gyártásával foglalkozott. Cégünk 1998-tól 100%-os magyar tulajdonba került és tevékenységét kiegészítette a NIEDAX termékek gyártásával és nagykereskedelmi forgalmazásával.
Az Electraplan Kft. a német Niedax, Electraplan, és Kleinhuis márkák kizárólagos magyarországi képviselője.
Cégünk, vevőink minőségi kiszolgálása érdekében 2000 márciusától ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer szerint működik.
Márkanevek: Electraplan, Wiederholt, Fibrolux, Kunkel dübel, Gersan, ZIN
Hír
Új színes, kő- és faburkolat hatású CIGS napelemek
2018.12.07    
Eterbright CIGS vékonyréteg napelemek az Electraplan kínálatában
2016.08.03    
Kulcsszavak:  CIGS  napelemek  burkolat  homlokzat  megújuló  energia  napenergia