Biztonságos kémény, kazáncsere vagy kandalló beépítés esetén

Egyszerű és gyors szerelt kémények a Schiedeltől

Energiahatékony fűtés és biztonságos üzemelés csak a tüzelőberendezés és a kémény tökéletes együttműködése esetén érhető el. Ezért szükséges a kémények pontos méretezése. A szerelt fémkémény rendszerek gyors és esztétikus megoldást nyújtanak. A háromhéjú rendszerek nemesacél béléscsöve és a külső, illetve belső héj közötti hőszigetelés tartós megoldást nyújt szilárd tüzelőanyagok esetén is.
Schiedel KERASTAR - felújításhoz és új építéshez

A KERASTAR kéményrendszer az utólagos kandalló beépítéshez különösen alkalmas. Kistömegű és nem szükséges körbefalazni, ideális a családi házak fűtésének korszerűsítésekor. A piacon egyedülálló kerámia béléscsöve lehetővé teszi, hogy építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghető épületszerkezetektől és elemektől.
Schiedel PERMETER - háromhéjú fémkémény rendszer választható színben

A PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minőségi rozsdamentes acél belső csővel, kétfajta hőszigetelés vastagsággal és választható külső színekkel kerül forgalomba. Minőségi tulajdonságait 1200 °C, és azt meghaladó hőmérsékleteknél sem veszíti el. Alkalmas fa, pellet és gáz tüzelőanyagok füstgázának elvezetésére.
Schiedel ICS - szigetelt, háromhéjú nemesacél fémkémény rendszer

Az ICS rendszer egyaránt használható száraz, nedves üzem, kondenzációs, valamint huzat hatása alapján működő és túlnyomásos üzemelésre. Megfelel továbbá a gáz- olaj- és szilárd tüzelőanyagos üzemeléssel szemben támasztott összes követelménynek. Ipari felhasználásra is alkalmas (belső cső átmérőválaszték: 80-700 mm).


Az alábbi két vázlatrajz szemlélteti a szerelt kémények legjellemzőbb elhelyezési megoldásait:

Épületen belül szerelt fémkémény, talpas indítás

Falon kívül szerelt fémkémény, konzolos indítás

A Schiedel annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kéményrendszert ajánlhassa, és pontos árajánlatot adhasson, összeállított egy egyszerű kérdőívet. A kérdőív a következő linken érhető el: http://www.schiedelkemeny.hu/kerdoiv-kemenymegoldas/

Figyelem! Fűtéskorszerűsítés vagy új kandalló beépítése előtt feltétlenül szükséges egyeztetni a helyi kéményseprő vállalattal és építész tervezővel vagy statikussal!

A Schiedel szerelt kéményekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Schiedel ICS kéményrendszer
 
Schiedel ICS kéményrendszer

Az ICS hőszigetelt fém kéményrendszert bármely tüzelőanyag esetén alkalmazhatjuk. Olaj- és gáztüzelés esetén túlnyomásos, vagy huzat hatása alatti üzemmódban, szilárd (pl. fa vagy pellet) tüzelőanyag esetén huzat hatása alatti üzemmódban szerelhető. Minőségi rozsdamentes acél belső és külső csővel forgalmazzák, és 25 mm-es vagy 50 mm-es hőszigetelés vastagsággal rendelhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schiedel PERMETER kéményrendszer
 
Schiedel PERMETER kéményrendszer

A PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minden tüzelőberendezéshez alkalmazható, túlnyomásos vagy huzat hatása alatti üzemmódban is. Minőségi rozsdamentes acél belső csővel, 25 mm-es vagy 50 mm-es hőszigetelés vastagsággal és választható külső színekkel kerül forgalomba. Alkalmas fa, pellet és gáz tüzelőanyagok füstgázának elvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schiedel KERASTAR kéményrendszer
 
Schiedel KERASTAR kéményrendszer

A KERASTAR kémény a hagyományos kandallókhoz, nyílt égésterű, fatüzeléses berendezésekhez alkalmas. Kis tömegű és nem szükséges körbefalazni, ideális családi házak fűtés korszerűsítésekor. Építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghető épületszerkezetektől és elemektől. A KERASTAR építészetileg is markáns és esztétikus épületelem.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...