proidea.hu online termékinformációs katalógus

Biztonságos kémény, kazáncsere vagy kandalló beépítés esetén


2013. március 19.

Egyszerű és gyors szerelt kémények a Schiedeltől

Energiahatékony fűtés és biztonságos üzemelés csak a tüzelőberendezés és a kémény tökéletes együttműködése esetén érhető el. Ezért szükséges a kémények pontos méretezése. A szerelt fémkémény rendszerek gyors és esztétikus megoldást nyújtanak. A háromhéjú rendszerek nemesacél béléscsöve és a külső, illetve belső héj közötti hőszigetelés tartós megoldást nyújt szilárd tüzelőanyagok esetén is.
Schiedel KERASTAR - felújításhoz és új építéshez

A KERASTAR kéményrendszer az utólagos kandalló beépítéshez különösen alkalmas. Kistömegű és nem szükséges körbefalazni, ideális a családi házak fűtésének korszerűsítésekor. A piacon egyedülálló kerámia béléscsöve lehetővé teszi, hogy építésekor elég 5 cm biztonsági távolságot hagyni az éghető épületszerkezetektől és elemektől.
Schiedel PERMETER - háromhéjú fémkémény rendszer választható színben

A PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minőségi rozsdamentes acél belső csővel, kétfajta hőszigetelés vastagsággal és választható külső színekkel kerül forgalomba. Minőségi tulajdonságait 1200 °C, és azt meghaladó hőmérsékleteknél sem veszíti el. Alkalmas fa, pellet és gáz tüzelőanyagok füstgázának elvezetésére.
Schiedel ICS - szigetelt, háromhéjú nemesacél fémkémény rendszer

Az ICS rendszer egyaránt használható száraz, nedves üzem, kondenzációs, valamint huzat hatása alapján működő és túlnyomásos üzemelésre. Megfelel továbbá a gáz- olaj- és szilárd tüzelőanyagos üzemeléssel szemben támasztott összes követelménynek. Ipari felhasználásra is alkalmas (belső cső átmérőválaszték: 80-700 mm).


Az alábbi két vázlatrajz szemlélteti a szerelt kémények legjellemzőbb elhelyezési megoldásait:

Épületen belül szerelt fémkémény, talpas indítás

Falon kívül szerelt fémkémény, konzolos indítás

A Schiedel annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kéményrendszert ajánlhassa, és pontos árajánlatot adhasson, összeállított egy egyszerű kérdőívet. A kérdőív a következő linken érhető el: http://www.schiedelkemeny.hu/kerdoiv-kemenymegoldas/

Figyelem! Fűtéskorszerűsítés vagy új kandalló beépítése előtt feltétlenül szükséges egyeztetni a helyi kéményseprő vállalattal és építész tervezővel vagy statikussal!

A Schiedel szerelt kéményekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
Vámosi Zita
marketing munkatárs +36 30 956 0865
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  schiedel  kéményrendszerek  permeter  kerastar  ics