Kaba csúcsminőségű beléptető eszközök az Eiffel Palace irodaházban

Kaba HSB szenzoros gyorskapuk és beléptető folyosók alkalmazása

A belváros szívében az egyik legelegánsabb irodaház az Eiffel Palace, amely a XIX. sz-i eleganciát és a XXI. sz-i modern építészeti elemeket fantasztikus ízléssel ötvözi. Két világ organikus találkozása, ahol kiemelt hangsúlyt kap a környezettudatos és fenntartható működés. Az átriumban az egykori Zrínyi nyomda patinás pompája találkozik a legmodernebb, legletisztultabb építészeti megoldásokkal benne egy csodálatos élő növényfallal.
A Kaba Elzett feladata az volt, hogy ebben a különleges környezetben valósítsa meg a fizikai beléptetés biztonságát, mindezt úgy hogy az tökéletesen illeszkedjen az enteriőrbe. A tervezés és kivitelezés kapcsán számos, sokszor talán egymásnak ellentmondó szempontnak kellett maximálisan eleget tettek:
  • Az épület műemlék jellege miatt az esztétikus megjelenés a belsőépítészek számára kiemelten fontos volt.
  • A biztonsági felügyelet szempontjai között a beléptetés biztonsága, a jogosultság ellenőrzése valamint a rendszer rugalmassága, testre szabhatósága és megbízhatósága mindenek felett állt.
  • A 8 szintes belvárosi irodaházban számos világvállalat több száz munkatársa dolgozik, akik számára a kényelem, a gyorsaság elsődleges fontosságú.
Az eltérő szempontokat a Kaba HSB szenzoros gyorskapuk és beléptető folyosókban sikerült kiválóan optimalizálni és megvalósítani. A bejárati átriumban egy 4 folyosós és egy 2 folyosós gyorskapu, lengőajtó és kártyalenyelő került beépítésre.

A Kaba letisztult stílusával, szálra csiszolt nemesacél kivitelével kiváló megoldásnak bizonyult az esztétikai követelmények szempontjából is. A beléptető eszközök a megrendelő igényeihez és a belső design-hoz tökéletesen illeszkedve, egyedileg tervezve és egyedi gyártásban készültek az Eiffel Palace-hoz. Az üveg és a fémfelületek is egyedi, tökéletesen egységes megjelenéssel és eleganciával kerültek telepítésre az átrium különböző pontjain.
A kiépített beléptető rendszer kártyaolvasóinak integrált beépítése is megoldott, ennek köszönhetően semmilyen külső eszköz ráépítése sem bontja meg a belső térben uralkodó egyenes vonalvezetést. Külön érdemes kiemelni az üveg belső lépcsőt, valamint az ahhoz csatlakozó üveg lengőajtó kialakítását, amely tökéletes példája a légies megjelenés és a magas biztonságú beléptetés megvalósításának. Az irodaházban a vendégek vendégkártyával is közlekedhetnek, ezért a kilépési pontokon kártyaelnyelő eszközök kerültek elhelyezésre, amelyek anyag- és formavilágukban megegyeznek a beléptető eszközökkel. A kártyaelnyelő eszköz egyben zárja az irodaház fizikai beléptető eszközeinek sorát.

Az érintésmentes beléptetési megoldás biztonságos, gyors és kényelmes áthaladást tesz lehetővé. A Kaba beléptető eszközök mellett szóló érv továbbá, hogy a magas áteresztési képesség és a szigorú biztonsági ellenőrzés egyszerre valósulhat meg, és mindez maximális pontossággal és megbízhatósággal párosul.
A gyorskapukba beépített infrarendszer nagy precizitással pásztázza és ellenőrzi az egyszemélyes áthaladást mindkét irányban. A fizikai beléptető eszközök tervezésénél a Kaba előtérbe helyezi a használók (munkatársak, vendégek) személyi biztonságát, ezért az eszközeit kis energiaigénnyel működtetteti, így zárva ki a sérülésveszély lehetőségét.

A fizikai beléptető eszközök mellet az Eiffel Palace irodaház alap zárrendszerének tervezése, kivitelezése, telepítése szintén a Kaba Elzett Zrt.-hez kapcsolható. A vállalatra, intézményre szabott egyedi főkulcsos és vezérkulcsos rendszerek széles választékával a legkülönlegesebb, legegyedibb biztonsági igényeknek is eleget tudnak tenni.


A HSB szenzoros gyorskapukról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Kaba Elzett Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Argus HSB és HSG gyorskapuk
 
Argus HSB és HSG gyorskapuk

Az Argus gyorskau termékcsalád tagjai különböző kivitelben készülnek, egy szenzorosan felügyelt átjáró folyosóból, illetve automatizált ajtószárnyakból épülnek fel. Komfortos, nyugodt áthaladást biztosítanak, táskával, csomaggal egyaránt. Az áthaladást követően az automata ajtók azonnal visszazárnak, megakadályozva ezzel az illetéktelen belépést. Az ajtószárny nyílási működése tekintetében különbözik egymástól a HSB és a HSG termékvonal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...