proidea.hu online termékinformációs katalógus

Aliplast függönyfalak és alumínium nyílászárók az MTK Stadionban


2017. március 30.

Az Aliplast termékeire remek hőszigetelési és biztonsági tényezőik miatt esett a választás

Nem véletlenül alkalmazzák egyre több hazai épületen az Aliplast alumínium nyílászáró rendszereit. A belgiumi központú, patinás cégcsoport lengyelországi leányvállalatán keresztül látja el a Visegrádi Négyek és a Baltikum államainak építőiparát a márka rendszermegoldásaival. Az Aliplast nyílászárói és függönyfal-rendszerei kiválóan megfelelnek a vendéglátóhelyek, az ipari létesítmények, a közintézmények, az irodaépületek vagy épp a családi házak építésekor támasztott elvárásoknak.

Aliplast függönyfalak és alumínium nyílászárók az MTK Stadionban

Az MTK Stadionban az épület függönyfalát és alumínium nyílászáróit remek hőszigetelési és biztonsági tényezőiknek köszönhetően a vállalat termékei közül választották ki. Az itt beépített Superial 75 mm-es profilmélységű alumínium nyílászáró rendszert emelt szintű hőszigeteléssel rendelkező ablakok, ajtók és portálok gyártására fejlesztették ki. A három légkamrás rendszer fokozott hőszigetelését a hőszigetelő stégek közé, valamint az üveg köré behúzott kiegészítő betétek alkalmazása teremti meg, ami a keresztmetszet hőátbocsátási tényezőjét 0,2-0,4 W/m²K értékkel javítja. A szerkezet ráadásul kiváló akusztikai tulajdonságokkal is rendelkezik. A beépített üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható.

Az egyszerű és összetett függönyfalak tervezését egyaránt lehetővé tevő MC Wall alumínium rendszer került a Stadion homlokzatára is, amelynek látható tokszélessége oszlop- és bordaszélessége csupán 55 mm. E rendszer esetében az üvegezés üvegszorító lécekkel kívülről történik, ami a hőszigetelés szempontjából igen előnyös megoldás.

Aliplast függönyfalak és alumínium nyílászárók

Aliplast a Construmán
Az Aliplast alumínium nyílászáró- és függönyfal rendszereit megtekintheti, ha meglátogatja az Aliplast standját a 2017. április 5. és 9. között megrendezésre kerülő Construma kiállítás "A" pavilonjának 303B1 standján.

Aliplast a Construmán

Az Aliplast MC Wall függönyfalak és Superial alumínium nyílászárók letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Aliplast Sp. z o.o. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Superial ablak és ajtó rendszerek

A Superial fokozottan hőszigetelő, három légkamrás rendszer. A hőmegszakítónak köszönhetően, amely speciális üvegszál erősítésű többrészes kamratömítés PA 6.6.25-ös poliamidból, a szerkezet eléri az UR< 2,0 W/m²K értéket, így a DIN 4108 szabvány szerinti 1.0 keretcsoportba tartozik. Az ablakkeretek és fix ablakok profilmélysége 75 mm az ablakszárnyaké 84 mm. A SUPERIAL rendszer más hőszigetelt szerkezetek szerelvényeire épül. A szerkezet kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható.
Felhasználás: fix üvegportálok hőszigetelő üvegezéssel, egy- és kétszárnyú, bukó-nyíló, befelé nyíló ablakok, bukó és forgó ablakok, csak befelé bukó ablakok , bukó és toló ajtók, ablakok a hozzávaló vasalattal.


Cég
Kereskedelmi iroda: H-1034 Budapest, Tímár utca 34.
Telefon: +36 1 430 1927
Fax: +36 1 388 1550
E-mail:
Web: www.aliplast.hu
Web: http://www.aliplast.pl/hu
Farkas Zita
kereskedelmi igazgató +36 30 542 3347
   
   
   
   
Az aliplast az építőipari alumíniumrendszerek felhasználóinak körében elismert CORIALIS (CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions) konszern meghatározó tagja. A cég központja Lokerenben, Belgiumban van. 1984-ben kezdett működésünktől az építőipar igényihez igazodó folyamatos rendszerfejlesztések, a gyártmányok megbízhatósága, kedvező ára és stabil minősége lehetővé tették vállaltuk dinamikus növekedését.
Kulcsszavak:  Aliplast  MC  Wall  függönyfal  Superial  alumínium  nyílászárók  MTK  stadion  ajtó  ablak  nyílászáró  rendszerer