AGC FIX-IN ragasztórendszer beltéri használatra

AGC FIX-IN ragasztórendszer beltéri használatra

Nincs látható rögzítő eszköz, amely megbontaná a sima üvegfal egységes megjelenését

Annak érdekében, hogy az AGC komplex és megbízható megoldást tudjon kínálni partnereinek a dekoratív üvegek beltéri beépítéséhez, a cég megalkotta a FIX-IN termékcsaládot.

Minden terméket különböző felületeken teszteltek. A termékek használata egyszerű, beépítés után a ragasztórendszer láthatatlan marad. A FIX-IN ragasztórendszerrel rögzített üvegekre 5 év garanciát adnak elszíneződés, festéklepattogzás esetén a Mirox, Lacobel és Matelac termékekre és 10 év garanciát Lacobel T és Matelac T termékekre.

Minden FIX-IN terméket az AGC által kiadott beépítési útmutató szerint kell tárolni, alkalmazni!

Az üveglapok legáltalánosabb beépítési módja az alaphoz ragasztás, szilikon alapú termékek használatával. A FIX-IN rendszer megfelelő kompatibilitást biztosít a különböző komponensek között, ezáltal megakadályozza a festés károsodását a ragasztóban lévő korróziógátló komponensek következtében.

A FIX-IN rendszer ideális a SAFE+ hátoldali fóliával rendelkező vagy anélküli Lacobel, Matelac és Mirox termékekhez. Ugyancsak alkalmas a Lacobel T / Matelac T üveghez is, amelyet mindig hátoldali biztonsági fólia nélkül gyártanak.
A FIX-IN rendszert nedves és száraz területeken történő használatra alakították ki, de kizárólag beltéri alkalmazásra.

AGC FIX-IN ragasztórendszer
AGC FIX-IN ragasztórendszer
AGC FIX-IN ragasztórendszer
AGC FIX-IN ragasztórendszer
AGC FIX-IN ragasztórendszer
AGC FIX-IN ragasztórendszerA FIX-IN csomag használatával az üvegek rögzítése egyszerű, gyors és biztonságos. A termékcsaládon belül megtalálható a felületkezelő, a felület aktivátor, a speciális kétoldalas ragasztószalag, a szilikon ragasztó és a kisebb sérülések elfedésére használható javítófesték is.

Bevizsgált és jóváhagyott AGC termékek:

 • FIX-IN PR alap alapozó
  Amennyiben az alap porózus, először egy alapozóval kell kezelni. Az alapozó az alap felületét optimálisan előkészíti, amelyre ezután az üveg rögzíthető.

 • FIX-IN SA felületaktiváló szer
  A SAFE+ hátoldali fóliával ellátott Lacobel, Matelac és Mirox esetében felületaktiváló szert (filmbevonatot) viszünk fel az üveg hátoldalára. Arra használjuk, hogy megtisztítsuk és zsírtalanítsuk a nem porózus alapokat és a SAFE+ hátoldali fóliát. Ez előkészíti és biztosítja a fólia felszínét a FIX-IN SL-hez és a FIX-IN AT-hez való helyes tapadáshoz.

 • FIX-IN SL szilikon
  Az AGC átlátszó szilikonja ideális, hogy erős kötést hozzunk létre a foncsorozott/festett üveg és az alap között. A szilikon FIX-IN SL-t kombinálni kell a FIX-IN AT ragasztószalaggal.

 • FIX-IN AT szalag
  A FIX-IN AT szalagot távtartóként is használhatjuk az üveg hátoldala és az alap közötti távolság (3,2 mm) fenntartására. Ezzel a felhasználással a szalag biztosítja a megfelelő megkötést és szellőzési célokat is szolgál.

 • FIX-IN TU (-T) javítófesték
  A feldolgozáshoz szükséges anyagmozgatás vagy a szerelés miatt kisebb karcolások, sérülések keletkezhetnek az üveg festett oldalán, amelyeket ki lehet javítani a standard színekhez rendelkezésre álló AGC FIX-IN TU javítófesték használatával.
  FIX-IN TU -T javítófesték Lacobel T/ Matelac T termékekhez kizárólag az edzés után használható.

A FIX-IN ragasztórendszer használata új üvegfelület kialakításakor:
A FIX-IN ragasztórendszer használata felújításkor:

A hírben szereplő termékek
FIX-IN ragasztórendszer
 
FIX-IN ragasztórendszer

A szilikon a legáltalánosabban alkalmazott rögzítési módszer. Az üveget alapok számtalan változatára lehet rögzíteni. Bizonyos alapok és üvegtermékek esetében szükség lehet alapozókkal vagy felületi aktiváló szerekkel történő előkezelésre. A rendszer minden komponense szabványosított annak biztosítása érdekében, hogy az üveg megfelelően tapadjon az alaphoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Dekorációs üvegek, tükrök
Dekorációs üvegek, tükrök
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...