proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weidmüller szerszámakció 2018. november 5. és 2019. január 31. között


2018. október 26.

Hatékony és egyszerű munkavégzés egyedi szerszámtáskákkal és szerszámokkal

Weidmüller szerszámakció - 2018. november 5.-2019. január 31.

Szerszámszettek a Weidmüllertől

Az új termékkombinációk számos előnyökkel járnak. A felhasználó-specifikus szettek a legmegfelelőbb megmunkálást biztosítják minden alkalmazáshoz. Az új Stripax® Ultimate rendkívül alkalmas kemény és halogénmentes szigetelésű vezetékekhez. Emellett az új kétpólusú VT típusú feszültségmérők széles mérési tartományt biztosítanak 1-től akár 1000 V AC/DC-ig.
Weidmüller szerszámtáska

Könnyen kezelhető szerszámkészletek

A szerszámos táskák két különböző méretben kaphatók két különböző felszereltséggel. A P BAG táska mérete 260x170x50 mm, míg a P Bag XL 320x220x50 mm. Mindkét típus megerősített cipzárral rendelkezik.
Weidmüller szerszámtáska

Sokoldalú szerszámos bőröndök

Mindkét szerszámos bőrönd nagyméretű tárolóval elegendő helyet biztosít további szerszámok és eszközök számára.

A Pro Case egy puha bőrönd állítható hordszíjjal. A táska tartalmaz még egy belső zsebet dokumentumok számára, valamint számos zsebet a szerszámok elkülönítésére.
Weidmüller szerszámos bőrönd

A Top Case egy zárható keményfalú bőrönd robusztus polipropilén kerekekkel, valamint erős és ergonomikus kétkomponensű hordszíjjal. Ütésálló még hőmérsékleti ingadozások esetén is.
A bőrönd számos további rekeszt tartalmaz a különböző szerszámok tárolásához. Ha több helyre van szüksége csak távolítsa el a műanyag elválasztó lapokat így növelhető a tárolási kapacitás.

A Weidmüller téli szerszámakciójának érvényessége: 2018. november 5. - 2019. január 31.

Akciós szórólap letöltése


Amennyiben további információt szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller a csatlakozástechnika, energia- jel- és adatátvitel, -illesztés, és -feldolgozás területén alkalmazott ipari megoldások vezető gyártója. A vállalat a villamos csatlakozástechnika valamint a funkcionális- és kommunikációs elektronika területén fejleszti, gyártja, és értékesíti termékeit. A Weidmüller teljes termékskálája és összes szolgáltatása ügyfelei gyártmányainak értéknövelését, és ezzel üzleti sikereit szolgálja. A Weidmüller jelentős nemzetközi szereppel bíró vállalatcsoportként működik, és több mint 70 országban rendelkezik saját termelőüzemmel, kereskedelmi egységgel és képviselettel.
Kulcsszavak:  Weidmüller  szerszámakció  szerszámszett  Stripax  Ultimate  feszültségmérő  szerszámtáska  P  BAG  P  Bag  XL  szerszámos  bőrönd  Pro  Case  Top  Case