proidea.hu online termékinformációs katalógus

Meghosszabbított prémiumhetek


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. március 08.

Az akció 2011. március 31-ig érvényes

Knauf Insulation akció

A Knauf Insulation társaság legfrisebb fejlesztésű, ECOSE technológiával gyártott ásványgyapot szigetelőanyagai révén egy, a maga nemében páratlanul újszerű terékcsalád jelent meg az építőipar-piacon. Különlegességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a cég általa nyerte el a világon először a termék környezet- és egészségbarát tulajdonságát szavatoló Eurofins Indoor Air Comfort (Beltéri Levegőminőség) Gold Standard tanúsítványt.

Amennyiben 2011. március 31-ig 70000 Ft felett vásárol szigetelőanyagaikból, nemcsak a felhasználásukkal realizálható anyagi megtakarítással, de az 1 millió Ft prémium fődíjjal is gazdagabb lehet, melyet OTP Meglepetéskártyán adják át. Emellett értékes Würth munkavédelmi és munkaeszköz ajándékokat nyerhet.

Nem kell mást tennie, csupán megőrizni a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát, valamint elküldeni a +36 70 430 1515-ös, nem emeltdíjas telefonszámra az alábbi információkkal:
 
 • számlaszám
 • a vásárolt szigetelőanyag értéke forintban
 • neve
 • címe
 • az üzlet neve, ahol vásárolt

 • További részletek az akcióról

  Ha az akcióval kapcsolatban további információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
   

  Termék
  Cég
  Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
  Telefon: +36 23 889 844
  Fax: +36 23 889 845
  E-mail:
  Web: www.knaufinsulation.hu
  Brassnyó László
  műszaki tanácsadó  
     
     
     
  Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
  Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
  Kulcsszavak:  Knauf  Insulation  gyapot  szigetelés  fagyapot  kőzetgyapot  üveggyapot