proidea.hu online termékinformációs katalógus

Meghosszabbított Tondach XXL tetőcserép akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. június 11.

Az akció 2015. június 30-ig tart

A Tondach Magyarország Zrt. a tavaszi építési szezonra igen kedvező akciós ajánlattal készült az építkezők és a tetőfelújítók számára. A népszerű Tondach Twist XXL tetőcserép legkedveltebb színeit és a minimalista stílusú Tondach Figaro engóbozott fekete tetőcserepét kínálják óriási kedvezménnyel, és ez még nem minden!
Legalább 150 m² akciós termék megrendelése esetén még a kiszállítási és lerakodási díjat is elengedik!
Az akció keretén belül így Ön akár 48% kedvezménnyel vásárolhat! (5 raklap, azaz 156 m² Twist XXL piros alapcserép vásárlása esetén az összekedvezmény mértéke: listaár -48,5%)

Az akciót a nagy sikerre való tekintettel 2015. június 30-ig meghosszabbították!

Akciós árak:
  • Tondach Twist terrakotta tetőcserép: 2.190,- Ft/m²*
  • Tondach Twist piros tetőcserép: 2.290,- Ft/m²*
  • Tondach Figaro fekete tetőcserép: 4.164,- Ft/m²*

Az akció arra az akciós cserépvásárlásra vonatkozik, melynek áru ellenértéke az akció időtartama alatt a Tondach Magyarország Zrt. javára kiegyenlítést nyer bármely magyarországi Tondach márkakereskedésben.
Az akció szervezője a Tondach Magyarország Zrt.
A termékek megvásárolhatóak a Tondach márkakereskedésekben.

*A feltüntetett árak a Tondach Twist terrakotta és piros tetőcserép esetében 8,8 db-os négyzetméter szükséglet esetére, a Tondach Figaro tetőcserép esetében pedig 11,6 db-os négyzetméter szükséglet esetére vonatkoznak. Más színben és ettől eltérő szükséglet esetén az árak ettől eltérőek.

Az akciós Tondach termékek letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  XXL  Twist  Figaro  piros  terrakotta  fekete  tetőcserép  tetőcserepek