proidea.hu online termékinformációs katalógus

Henkel Mesterklub 2013


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. április 25.

Ceresit és Cimsec termékek pontgyűjtő játéka 2013. november 15-ig

Vásároljon Ceresit vagy Cimsec termékeket 2013. március 15. és 2013. november 15. között. Gyűjtse a csomagoláson található vonalkódokat és/vagy vonalkód matricákat és váltsa tárgynyereményekre vagy a vonalkódok / vonalkód matricák másik oldalon található felsorolás szerinti értékét kérje pénzben.

A Játék menete:
 
 • Vásároljon az akcióban résztvevő termékek közül.
 • Gyűjtse össze a vonalkódokat / vonalkód matricákat.
 • Töltse ki és pecsételtesse le a vonalkódgyűjtő füzetet a vásárlás helye szerinti üzlettel.
 • Küldje be a vonalkódokat / vonalkód matricákat és a vonalkódgyűjtő füzetet az alábbi címre.

 • Henkel Magyarország Kft. 1519 Bp., Pf.:429.
  „Ceresit Cimsec Mesterklub 2013” jeligével, zárt borítékban.

  Amennyiben a vonalkódok / vonalkód matricák értékét pénzben kéri, akkor az összeget az Ön által megadott bankszámlára utalják.*

  *Adja meg azt a bankszámlaszámát ennek a füzetnek az utolsó oldalán, amire az utalást szeretné kapni.

  Ha a játékban részt vesz, garantáltan tagja lehet a Mesterklubnak! Ezzel a tagsággal a jövőben részt vehet különleges akciókban és elsőként értesülhet újdonságaikról, képzéseikről. Az összegyűjtött vonalkódokat / vonalkód matricákat a vonalkódgyűjtő füzettel együtt az akció egész időtartama alatt több részletben is visszaküldheti.

  Ne feledje, ahhoz, hogy részt vehessen az akcióban, legalább egy füzetet be kell küldenie és mellékelnie az összegyűjtött vonalkódokat / vonalkód matricákat. Az akció időtartama alatt akár több alkalommal, havonta is beküldheti a vonalkódokat / vonalkód matricákat a vonalkódgyűjtő füzettel.

  Az akció teljes időtartama: 2013. március 15. - november 15.
  Utolsó postára adás dátuma: 2013. november 15.
  A vonalkódok / vonalkód matricák után járó pénzösszegek utalása havonta egyszer történik. A tárgynyeremények két részletben kerülnek kiosztásra területi képviselők által, illetve vehetőek át a vásárlás helyszíne szerinti boltokban.
  Első összesítés 2013. június 30-án, míg a második 2013. november 30-án lesz. Az összesítéseket követően maximum 2 hónapon belül vehetőek át a tárgynyeremények.
  Az akcióban résztvevő termékek:
  20 Forint
  Ceresit CS 7 akril
  30 Forint
  Ceresit Szilikon Tömítő Ragasztó
  40 Forint
  Ceresit CS 25, Cimsec Prémium fugázó (2 kg), CT 126, CT 29 Tinci, Ceresit TS 61 Purhab, FT 101
  80 Forint
  Ceresit CM 11+, Ceresit CE 40, Ceresit Padlopon, Cimsec Színes fugázó (5 kg), Cimsec Prémium fugázó (5kg), Cimsec Prémium Fugenflex
  140 Forint
  Ceresit CT 127, Cersit CE 43, Ceresit Padlopon Express, Ceresit CM 16
  180 Forint
  Ceresit CM 17, CM 24, CM 25, CM 29, Ceresit Padlopon Express Universal
  250 Forint
  Ceresit CL 51 (5 kg), Cimsec Színes fugázó (20kg)
  350 Forint
  Ceresit CL 51 (15 kg)

  További részletek az akciós szórólapban.

  A Cimsec és Ceresit termékek részletes ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, katalógus vagy bővebb információt szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
  Telefon: +36 1 372 5555
  Fax: +36 1 209 1543
  E-mail:
  Web: www.cimsec.hu
  Web: www.ceresit.hu
  Husz Máté
    +36 30 816 2202
     
     
     
     
  A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
  A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
  A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
  Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
  A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
  Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
  2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
  A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
  Márkanevek: Ceresit, Cimsec
  Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  Cimsec  Mesterklub  fugázó  tömítő  ragasztó