proidea.hu online termékinformációs katalógus

Benne vagy a játékban? Nyerj kedvezményt hőszigetelésre!


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. május 02.

Knauf Insulation nyereményjáték 2016. október 31-ig


Nyerjen hőszigetelésre váltható ajándékutalványt Knauf Insulation termék vásárlásával!
Vásároljon Knauf Insulation hőszigetelő terméket, fotózzon és vegyen részt a játékban!
www.nalamszigetelnek.hu

Miért fontos a hőszigetelés?
Vizsgálatok sora bizonyítja, hogy Magyarországon a lakosság döntő többsége az épület korszerű hőszigetelésével, már a fűtési szezon első hónapjában, fűtési rezsijének akár 30%-át is megtakaríthatja. A nyári energia-megtakarításról, a kevesebb légkondicionáló berendezés használatról nem is beszélve. A Knauf Insulation az épület különböző felületeinek szigetelésére részben, vagy akár teljes rendszerben, különböző modern kőzet- fa- üveg és ásványgyapot hőszigetelő anyagokat kínál.

Hogyan vehet részt a játékban?
Amennyiben 2016. május 1. és 2016. október 31. között Knauf Insulation terméket vásárol, a majd a vásárlás helyén szelfizik a kiválasztott Knauf Insulation termékkel, illetve elküldi a képet a vásárlást igazoló blokkal a www.nalamszigetelnek.hu weboldalra, az adott hónapban sorsoláson vehet részt. A havonta kisorsolt két darab 25.000 Forint értékű vásárlási utalványt a vásárlás helyén válthatja be további Knauf Insulation termékek vásárlásának alkalmával.

A játék időtartama: 2016. május 1.- október 31.
A kiírás és a játék elérhető a www.nalamszigetelnek.hu weboldalon.

A Knauf Insulation termékek katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
Kulcsszavak:  knauf  insulation  szigetelés  akció  nyereményjáték  nalamszigetelnek