proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egységes kinézetű bejárati ajtók és garázskapuk a Hörmanntól


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. június 11.

A legnépszerűbb típusok most kedvezménnyel kaphatóak

RenoDoor bejárati ajtó és RenoMatic garázskapu
Az „Év kapuja és bejárati ajtaja“ akcióval a Hörmann kedvező árú modellekkel jelenik meg a garázskapuk piacán, melyeket mind az új építésű házak garázsához, mind pedig a régi garázskapuk cseréjére ajánlják. A RenoMatic automata szekcionált garázskapu és a RenoDoor bejárati ajtó a szakkereskedésekben a 2009-es év közepéig akciós áron kapható. A RenoMatic kapu szerint több, mint 30 százalékkal kedvezőbb, mint egy azonos megjelenésű LPU-kapu.
A RenoMatic garázskapu 2500x2125 mm méretben a kapumozgató motorral együtt bruttó 199.900 forintos áron kapható az akció ideje alatt.

A RenoDoor bejárati ajtó 1000x2100 mm méretben bruttó 289.000 forintért elérhető. Jó hőszigetelő képessége miatt is érdemes ezt az ajtótípust választani, amelynek U értéke 1,1 W/m²K.

Mind a RenoMatic mind pedig a RenoDoor sorozatot három színben kínálja a Hörmann. Választhatnak a selymes hatású, fehér Silkgrain, a nemes hatású, tölgyszínű Golden Oak és az új antracit színű Titan Metallic designok közül.
  RenoDoor bejárati ajtó
RenoDoor bejárati ajtó
RenoMatic garázskapu
RenoMatic garázskapu


Ha az akcióval kapcsolatban információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
   
   
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  Hörmann  garázskapu  bejárati  ajtó  RenoMatic  RenoDoor