proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bausoft és Rehau akció a Találkozzunk rendezvény keretén belül


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. november 18.

2009. december 3-4 között a Budapesti Műszaki Egyetemen

A REHAU Kft. a Bausoft programok vásárlását 10%-os mértékben támogatja, amennyiben a program rendelése 2009. december 3 vagy 4-én történik, és a rendelés a Budapesti Műszaki Egyetemen a REHAU standon is szignálásra és regisztrálásra kerül.

WinWatt fűtéstechnikai programcsomag
A program egy moduláris felépítésű fűtéstechnikai tervező program, egyes változatai több-kevesebb modult tartalmazhatnak, az igényektől függően. A szerkezetek rétegfelépítéséhez egy rendezett, alapvetően feltöltött, de a felhasználó által is bővíthető anyag adatbázis nyújt segítséget.

SunArch Nappálya szerkesztő program
A program a Nap látszólagos égi pályáit jeleníti meg a Föld bármely pontján térben, vetületben és fényképpel egyesíthetően, tervezési műveletek elvégzésé céljára, benapozás, árnyékolás meghatározásához, épületek túlmelegedés elleni védelmére és napkollektorok optimális tájolása céljára. A benapozás meghatározása élettani és energetikai szempontból fontos döntések egyedüli eszköze. A természetes fény az élő szervezet egészségi állapotát biológiailag szabályozza. A vitális hormonok termelésének mennyiségét szervezetünk a napfény változása szerint növeli, vagy csökkenti.

Hurkolt hálózat méretező program
A program segítségével hurkolt távhő hálózatokra vonatkozó számításokat végezhetünk. A számítások a hidraulikai méretezésen túl kiterjednek a távvezeték hőveszteségének meghatározására is.
  WinWatt fűtéstechnikai programcsomag

WaterNet Vízhálózat méretező program
A program belső vízellátó hálózat hidraulikai méretezésére használható. Egy rendszeren belül, együtt dolgozható fel a hidegvíz, használati melegvíz és cirkulációs hálózat. Kezel minden olyan elemet, amely egy vízhálózat méretezési feladatában szerepel, így a szakaszok és fogyasztók mellett vízmérőket, melegvíz termelőket, nyomásfokozókat, nyomáscsökkentőket és cirkulációs szivattyúkat.

GasNet Gázhálózat méretező program
A program belső gázellátó hálózatok hidraulikai méretezésére és a helyiségek légtérterhelés számítására szolgál. Kezel minden olyan elemet, amely a gázhálózat méretezési feladatában szerepel, így a szakaszok és fogyasztók mellett a fogyasztásmérőket és a nyomáscsökkentőket is. A hálózatot alkotó fogyasztók, szakaszok és csomóponti elemek adatainak megadása, a programhoz kapcsolódó adatbázis és a szokásos beállításokat tartalmazó szakasz makrók felhasználásával gyorsan és rugalmasan történhet. A másoló funkciókkal az ismétlődő hálózatrészek többszöri beillesztése is egyszerűen megoldható.
WaterNet Vízhálózat méretező program GasNet Gázhálózat méretező program


Ha a Bausoft akcióval kapcsolatban további információt vagy árajánlatot szeretne kérni az Bausoft Pécsvárad Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
Székhely: H-7720 Pécsvárad, Pécsi út 49.
Telefon: +36 72 465 266
Fax: +36 72 465 266
E-mail:
Web: www.bausoft.hu
Baumann Mihály
ügyvezető  
   
   
   
A BAUSOFT Pécsvárad Bt. elsősorban az épületgépészeti témájú programfejlesztést, az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat illetve az építőipari tervezést jelölte ki magának tevékenységi körként.
Kulcsszavak:  Bausoft  Rehau  akció  WinWatt  WaterNet  GasNet  méretező  program  hurkolt  hálózat  SunArch  nappálya  szerkesztő  fűtéstechnika  programcsomag  szoftver  Találkozzunk  Magyar  Épületgépészek  Napja