Bausoft és Rehau akció a Találkozzunk rendezvény keretén belül

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

2009. december 3-4 között a Budapesti Műszaki Egyetemen

A REHAU Kft. a Bausoft programok vásárlását 10%-os mértékben támogatja, amennyiben a program rendelése 2009. december 3 vagy 4-én történik, és a rendelés a Budapesti Műszaki Egyetemen a REHAU standon is szignálásra és regisztrálásra kerül.
WinWatt fűtéstechnikai programcsomag
A program egy moduláris felépítésű fűtéstechnikai tervező program, egyes változatai több-kevesebb modult tartalmazhatnak, az igényektől függően. A szerkezetek rétegfelépítéséhez egy rendezett, alapvetően feltöltött, de a felhasználó által is bővíthető anyag adatbázis nyújt segítséget.

SunArch Nappálya szerkesztő program
A program a Nap látszólagos égi pályáit jeleníti meg a Föld bármely pontján térben, vetületben és fényképpel egyesíthetően, tervezési műveletek elvégzésé céljára, benapozás, árnyékolás meghatározásához, épületek túlmelegedés elleni védelmére és napkollektorok optimális tájolása céljára. A benapozás meghatározása élettani és energetikai szempontból fontos döntések egyedüli eszköze. A természetes fény az élő szervezet egészségi állapotát biológiailag szabályozza. A vitális hormonok termelésének mennyiségét szervezetünk a napfény változása szerint növeli, vagy csökkenti.

Hurkolt hálózat méretező program
A program segítségével hurkolt távhő hálózatokra vonatkozó számításokat végezhetünk. A számítások a hidraulikai méretezésen túl kiterjednek a távvezeték hőveszteségének meghatározására is.
 
WinWatt fűtéstechnikai programcsomag
WinWatt fűtéstechnikai programcsomag
WaterNet Vízhálózat méretező program
A program belső vízellátó hálózat hidraulikai méretezésére használható. Egy rendszeren belül, együtt dolgozható fel a hidegvíz, használati melegvíz és cirkulációs hálózat. Kezel minden olyan elemet, amely egy vízhálózat méretezési feladatában szerepel, így a szakaszok és fogyasztók mellett vízmérőket, melegvíz termelőket, nyomásfokozókat, nyomáscsökkentőket és cirkulációs szivattyúkat.

GasNet Gázhálózat méretező program
A program belső gázellátó hálózatok hidraulikai méretezésére és a helyiségek légtérterhelés számítására szolgál. Kezel minden olyan elemet, amely a gázhálózat méretezési feladatában szerepel, így a szakaszok és fogyasztók mellett a fogyasztásmérőket és a nyomáscsökkentőket is. A hálózatot alkotó fogyasztók, szakaszok és csomóponti elemek adatainak megadása, a programhoz kapcsolódó adatbázis és a szokásos beállításokat tartalmazó szakasz makrók felhasználásával gyorsan és rugalmasan történhet. A másoló funkciókkal az ismétlődő hálózatrészek többszöri beillesztése is egyszerűen megoldható.
WaterNet Vízhálózat méretező program
WaterNet Vízhálózat méretező program
GasNet Gázhálózat méretező program
GasNet Gázhálózat méretező program
Ha a Bausoft akcióval kapcsolatban további információt vagy árajánlatot szeretne kérni az Bausoft Pécsvárad Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Általános épületgépészeti és épületvillamossági szoftverek
Általános épületgépészeti és épületvillamossági szoftverek
Általános építési szoftverek
Általános építési szoftverek
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...