proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ajándék fóliagallér a Roto tetőablakok mellé


2019. szeptember 05.

Az őszi akció 2019. szeptember 16. és október 31. között érvényes

2019. szeptember 16. és október 31. között bármely Roto tetőablak vásárlása esetén a külső fóliagallért (ASA ECO) most ajándékba adják.

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

Az akcióban résztvevő ablakok: A Roto külső fóliagallér remek választás a megfelelő szél- és vízzárás kialakításához és remekül kiegészíti a belső fóliacsatlakozást, mely az ablak alaptartozéka.

Ajándék ASA ECO fóliagallér a Roto tetőablakok mellé

 

Termék
Handwerk tetőtéri ablakok
RotoQ-4 H2 billenő tetőtéri ablak


A RotoQ ablak stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak és kiváló minőséget képvisel. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel és a belső fólia csatlakozással a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását. A kilincs kialakításának köszönhetően az ablak kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. A csavarok nélküli, intelligens illesztési rendszer minden fontos szerelési lépést egy „klick”-kel erősít meg.
Már az alapkivitel kétrétegű üvegezése is kiemelkedő 1,2 W/m²K Uw értéket garantál, a gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomagnak köszönhetően ez az érték tovább növelhető: 2-rétegű üvegezéssel akár 1,1 W/m²K érték is lehetséges (P5 kivitel).


Meisterstück tetőtéri ablakok
RotoQ-4 H3 billenő tetőtéri ablak


A RotoQ ablak stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak és kiváló minőséget képvisel. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel és a belső fólia csatlakozással (H3P kivitel) a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását. A kilincs kialakításának köszönhetően az ablak kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. A csavarok nélküli, intelligens illesztési rendszer minden fontos szerelési lépést egy „Klick”-kel erősít meg.
A 3-rétegű üvegezéssel ellátott RotoQ ablak esetén az 1,0 vagy 0,77 Uw érték is elérhető. Utóbbi pedig a passzívház követelményeknek is megfelel, így energiahatékonyság szempontjából kiváló választás.


Meisterstück tetőtéri ablakok
Designo R6 billenő tetőtéri ablak


A középen billenő R6 típusú ablak ideális választás kevésbé használt helyiségek szellőztetésre, vagy magasan beépített ablakok esetén. Tökéletes megoldás passzívházaknál, mivel a szellőzést belső levegőkeringtető rendszerek oldják meg. Ilyen típusú házak esetén egy középen billenő tetőtéri ablak lehet az ideális megoldás. A Designo R6 üvegszállal erősített, több légkamrás műanyag tetőtéri ablakának merevítő vasalata az ablakon kívül helyezkedik el, így minimalizálja a hőveszteséget. Az faablakok rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készülnek, alap-impregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezeltek.
Minden R6 típusú ablakra gyárilag előszerelik a Hőszigetelő Csomagot és a belső párafékező fóliát is.


Cég
Székhely: H-9461 Lövő, Kossuth L. u. 25.
Bemutatóterem: H-2400 Budaörs, Keleti u. 7. (BWT irodaház)
E-mail:
Web: http://hu.dst.roto-frank.com/
Ügyfélszolgálat
   
   
   
Az 1935-ben alapított Roto ma gyáraival és leányvállalataival Japántól Új-Zélandig, az USA-tól Franciaországig világszerte jelen van. A Roto 35 évvel ezelőtt, a világon elsőként fejlesztette ki a felnyíló tetőtéri ablakot. A Roto Frank konszern két üzletágra tagolódik: A Roto épületelemek üzletág az egyik legjelentősebb szereplője a tetőtéri ablakok, tetőkibúvó ablakok és padláslépcsők piacának. Ezt a választékot teszi teljessé a szolárkollektor és fotocella rendszer. A Roto vasalatok üzletág világszerte az egyik vezető gyártója az ablak- és ajtóvasalatoknak. A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. alapítása lövői központtal 2003-ban történit. Feladata Magyarország és a délkelet-európai régió ellátása Roto termékekkel. A magyar vállalat jogelődei és a ROTO Frank AG. kapcsolata 1982-re nyúlik vissza. A cég ISO 9001/2000 minőségi tanúsítással rendelkezik.
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Roto  ablak  tető  tetőtér  tetőablak  tetőtéri  ablak  fóliagallér  billenő  felnyíló  Designo  RotoQ