Szinte minden HELLA termék 45%-os kedvezménnyel kapható

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Az akció október 23-ig érvényes

Az őszi építkezési idény javában folyik, ezért a HELLA vásárlói részére az eddigi legszélesebb termékkörre hirdetett akciót.
Ízelítő a legkeresettebb termékekből:
A HELLA TRAV redőnytok a szerkezetépítés és a falazási munkálatok alatt beépíthető rendszer, amely lehetővé teszi, hogy már az építkezés elején helyére kerüljenek a kiválasztott árnyékolástechnikai eszközök. Ez nem csak esztétikus, de költséghatékony megoldás is minden építkező számára.

Akik már a beköltözés fázisában tartanak, a Hella nekik kínálja a TRAV-ba beépíthető ERO alumínium redőnyeiket és a beépített szúnyoghálókat, hiszen a téli időszak után ismét kezdődik a napsütés és a bogarak inváziója. Akik nem rendelkeznek TRAV redőnytokkal nekik kedvez az előtét redőnyökre meghirdetett akció, amely eszközökkel mindenki az ízlése szerint árnyékolhatja és óvhatja otthonát.
Hella Raffstore
Hella Raffstore
Hella áthidaló- és tokrendszer
Hella áthidaló- és tokrendszer
Az akciós kedvezmény 2009. október 23-ig beérkezett, leelőlegezett és gyártásba adott, 2009. évi gyártással kért megrendelésekre vonatkozik.

A HELLA viszonteladói partnerei készséggel állnak segítségére, amennyiben az akcióval és a termékekkel kapcsolatban kérdése van.
Ha az akcióval kapcsolatban további információt szeretne megtudni, a HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft. munkatársától használja az alábbi Információkérés gombot.
Kategóriák
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...