Tarkett

Tarkett LVT padlóburkolatok

A Tarkett LVT padlóburkolatok végtelen elrendezési lehetőségeket kínálnak a moduláris formátumnak köszönhetően. Elérhetők lap és palló formátumban, különféle fektetési opciókban. A leragasztható a nagy igénybevételhez, a lazán fektethető a gyors felújításhoz, a klikk-rendszer pedig az úsztatott fektetéshez ideális választás. A TopClean XP felületvédelmek köszönhetően könnyen tisztíthatóak és kiválóan ellenállnak a kopásnak, a karcolásnak és a foltoknak.

Termékcsalád tagjai

iD Ultimate klikkes padlóburkolatok
 
iD Ultimate klikkes padlóburkolatok

Az iD Click Ultimate padlóburkolat a Rigid Composite Core (RCC) technológiával készül. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a termék rendkívül nagy sűrűségű, ezáltal nagy ellenálló képességű legyen, különösen a nagy igénybevételnek kitett területeken. A könnyen és gyorsan lefektethető iD Click Ultimate ideális az akár egyetlen nap alatt elvégezhető felújításhoz vagy fektetéshez, amihez olyan dizájnok társulnak, mint a valósághű kinézetet és érzetet biztosító illesztett dombornyomás (EIR).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
iD Inspiration Click PVC padlóburkolat
 
iD Inspiration klikkes padlóburkolatok

Az egyszerűen lerakható klikkes rendszerű padlóburkolatok ideális választások az úsztatott fektetéshez. Alkalmasak a forgalomból eredő fokozott igénybevételhez is. Egyedülálló Tektanium™ PU bevonattal vannak ellátva, mely ötvözi a páratlan ellenállást és az ultra matt felületet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
iD Inspiration HT 70
 
iD Inspiration leragasztható padlóburkolatok

Az iD Inspiration leragasztható padlóburkolatok ideális megoldások nagy igénybevételek esetén. Egyedülálló Tektanium™ PU bevonattal vannak ellátva, mely ötvözi a páratlan ellenállást és az ultra matt felületet. A pallók és lapok rendkívül valósághű megjelenéssel rendelkezzenek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
iD Inspiration lazán fektethető padlóburkolatok
 
iD Inspiration lazán fektethető padlóburkolatok

A lazán fektethető iD Inspiration Loose-Lay akár háromszor rövidebb idő alatt is lerakható, mint a többi moduláris PVC megoldás. Ennek köszönhetően ideális megoldás a kisméretű vagy nagy forgalmú területeknél, valamint a gyors fektetést igénylő környezetekben. Akár az egyetlen éjszaka alatt elvégzett felújításokat is lehetővé teszi. Aljzat előkészítést egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben igényel, mert elnyeli az egyenetlenségeket, és a lerakásához nincs szükség ragasztóra. A lazán fektethető iD Inspiration egyedi csúszásgátló hátoldallal rendelkezik. A szabadalmaztatott halszálka dizájn és mintázat erős tapadást és kiváló stabilitást biztosít a pallók számára. A felület TopClean XP poliuretán bevonattal van ellátva a nagyobb ellenállóképesség, a gyorsabb és költséghatékonyabb tisztítás és a kiváló élettartam költségek érdekében. Nem igényel sem vaxolást, sem csiszolást, jelentősen csökkenti a víz, az energia és a kémiai tisztítószerek felhasználását, aminek köszönhetően a legalacsonyabb karbantartási költséggel rendelkezik a kategóriájában.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Tarkett iD Inspiration LVT padlóburkolatok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 8.1 MB angol
Tarkett iD Inspiration LVT padlóburkolatok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Ajánlott kategóriák
Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Ipari porszívók, építőipari légtisztító gépek
Ipari porszívók, építőipari légtisztító gépek
PVC- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók
PVC- és szőnyegragasztók, linóleum- és gumiragasztók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...