Termékcsalád:  Tarkett objekt burkolóanyagok
Tarkett

Tarkett heterogén PVC burkolóanyagok

A heterogén PVC anyagok változatos megjelenésükkel, különféle szerkezeti felépítésükkel (kompakt, habalátétes stb.) egyedi színt jelentenek a Tarkett termékei között. Gyártástechnológiájuknak köszönhetően, különleges színekben és felületekkel (arany, metál, strukturált) készülnek. A takarítás megkönnyítésére mindegyikük PUR felületnemesítéssel készül.

Termékcsalád tagjai

Tapiflex & Acczent Excellence heterogén PVC padlóburkolat Tapiflex & Acczent Platinium heterogén PVC padlóburkolat Meteor 70 heterogén PVC padlóburkolat - Fiber Wood Grey Beige Topaz 70 heterogén PVC padlóburkolat
 
Kompakt heterogén PVC padlóburkolatok nagy igénybevételekre
4 termék

A heterogén kompakt (tömör) burkolóanyagok jellemzője a nagy kopásállóság, benyomódásokkal szembeni ellenállás, kiváló méretstabilitás. Mélységi hatást keltő, szórt- vagy nyomott felülettel, élénk, vidám színekkel, különleges mintázatokkal készülnek. A takarítás megkönnyítésére PUR felületnemesítést kapnak, így nincs szükség felületkezelésre. A Sanitized kezelés a baktérium- és penészállóságot javítja.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kompakt heterogén PVC padlóburkolatok kisebb igénybevételekre
 
Kompakt heterogén PVC padlóburkolatok kisebb igénybevételekre

Költséghatékony megoldás, mely ideális mind lakossági, mind fél-intézményi felhasználási területeken. Alkalmazható lakóépületek, közepes forgalmú intézményi területek és idősgondozási létesítményekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tapiflex Excellence 65 PVC padlóburkolat Tapiflex Essential 50 objekt PVC burkolóanyag
 
Akusztikus heterogén PVC padlóburkolatok nagy igénybevételekre
2 termék

Az "akusztikus" Tapiflex termékcsalád a "látható, de nem hallható" burkolóanyagokhoz tartozik. Az egyedi minták és színek esztétikai szempontból különlegesek, ugyanakkor az elkészült padlóburkolat egyedülálló, lépéshang-gátló képessége kitűnő akusztikai teljesítményt nyújt. Ideális termékek óvodákba, iskolákba, idősek otthonaiba, vagy könnyűszerkezetű lakóházakba.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ruby 70 Acoustic akusztikus padlóburkolat
 
Akusztikus kompakt (tömör) objekt PVC burkolóanyagok nagy igénybevételekre

Ezek a burkolóanyagok nagy sűrűségű habhátoldallal, kiváló méretstabililtást nyújtó üvegszövet betéttel, töltőanyagmentes koptatóréteggel készülnek. Maradó benyomódásuk a homogén padlóburkolatokéhoz hasonlítható, emellett akusztikai szempontból (lépéshang-gátlás) is kiemelkedőek. PUR felületnemesítéssel és "Sanitized" kezeléssel készülnek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ProtectWALL falburkolat
 
ProtectWALL falburkolat

A ProtectWALL falburkolat kollekció tagjai megóvják a falakat a szennyeződésektől és foltoktól, elkerülvén ezzel a folyamatos felújítási munkálatokat. Ideálisak egészségügyi és oktatási intézményekbe, vendéglátóipari egységekbe, valamint a munkahelyekre. Az intelligens mintázatnak köszönhetően elrejtik a karcolásokat. A ProtectWALL burkolatok akár 10 éven át védelmet nyújtanak a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben mind a speciális, mind pedig az általános területeken. A festéshez képest jelentősen csökkentik a felújítási költségeket. A CR változat tisztatéri tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztonságos használható laboratóriumokban és a tiszta helyiségekben. A ProtectWALL falburkolatok színben passzolnak a Tarkett Tapiflex, Acczent, iQ Granit és iQ Optima termékekhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tapiflex Stairs lépcsőburkolat
 
Tapiflex Stairs lépcsőburkolat

A Tapiflex heterogén PVC lépcsőburkolat tökéletes biztonságot nyújt minden lépcsőnél. Költséghatékony, ellenálló és csökkenti a zajokat, emellett 100%-ban ftalátmentes. A leragasztható változat 22-féle, míg a fektetés elősegítése és gyorsabbá tétele érdekében öntapadó hátoldallal rendelkező változat 10-féle színváltozatban érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...