Systemair Zrt.

Systemair légkezelő berendezések

A Systemair a légkezelő berendezések széles skáláját kínálja a lakossági felhasználású légkezelőktől az ipari célú berendezésekig. Mindegyik légkezelőről elmondható, hogy a fejlesztés során a legszigorúbb energiatakarékossági előírásoknak is eleget tevő termékeket terveztek. A hőcserélők, motorok, és ventilátorok egyaránt a legszigorúbb fejlesztési és tesztelési fázisokon esnek át, hogy a berendezések a lehető alacsonyabb SFP értékekkel rendelkezzenek.

Termékcsalád tagjai

Systemair hővisszanyerős lakásszellőztetők
 
Systemair hővisszanyerős lakásszellőztetők

Szellőztetőegységek, csatornarendszerek, diffúzorok és tartozékok. A Systemair hővisszanyerős szellőztető berendezések ideálisan alkalmazhatók otthonokban, kisebb irodákban és hasonló létesítményekben. Magas szintű kényelmet kínálnak a korszerű hővisszanyerős frisslevegő-ellátás tekintetében, amely komoly energiamegtakarítás jelent. Minden készüléket modern, felhasználóbarát gyári automatika működteti, ami megkönnyíti az igény szerinti üzem beállítását és a működési állapotok ellenőrzését. Az esztétikus megjelenés, az ízléses fali kezelőegység, a formatervezett befúvó és elszívó légrácsok tökéletesen illeszkednek a felhasználói igényekhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Systemair álmennyezetbe építhető légkezelők
 
Systemair álmennyezetbe építhető légkezelők

Kompakt, könnyen karbantartható, fehér színű légkezelők hővisszanyerővel és vezérléssel. Álmennyezetbe vagy padlástérbe építhetők.
Légszállítás: 50-550 l/s.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Systemair kompakt hővisszanyerős légkezelők
 
Systemair kompakt hővisszanyerős légkezelők

Kompakt légkezelők széles választékát kínálják hővisszanyerős vagy anélküli kivitelben, választhatóan felső vagy oldalsó csőcsatlakozással. Széles körűen alkalmazható, a kisebb létesítményektől egészen az iskolákig, áruházakig vagy akár nagyobb irodaépületekig.
Légszállítás: 20-1500 l/s.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...