Sika

Sika mélyépítési szigetelő lemezrendszerek

Mélyépítési épületrendszerek, melyek agresszív környezeti terhelésnek vannak kitéve, vagy amelyeknél követelmény a teljesen száraz (porszáraz) belső környezet, illetve fontos szempont a tartósság és a hosszú élettartam is, ott megbízható, magas minőségű vízszigetelési rendszert kell alkalmazni. A vízszigetelési rendszernek biztosítania kell a betonszerkezetek védelmét a lehetséges káros hatásokkal szemben, melyet az agresszív összetevők okoznak a talajvízben vagy tengervízben.

Termékcsalád tagjai

Sikaproof vízszigetelő lemezrendszer
 
Sikaproof A+ vízszigetelő lemezrendszer

A SikaProof rendszerek önálló és hatékony megoldást nyújtanak új és meglévő mélyépítési műtárgyak vízszigeteléséhez. A SikaProof rendszerek jól kombinálhatóak a Sika egyéb vízszigetelő megoldásaival, például a Sika hézagtömítési rendszereivel, így teljes körű, tartós és költséghatékony vízzárás hozható létre, az igényeknek megfelelően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sikaplan WP 1100 szigetelőlemez
 
Sikaplan WP 1100 szigetelőlemez

A Sikaplan szigetelési rendszerek nagyon rugalmas, hőre lágyuló PVC lemezekből állnak. A hagyományos vízszigetelési megoldásokkal összehasonlítva, a Sikaplan lemezszigetelés feladata, hogy hosszú élettartama alatt a különböző hatások szélsőséges eseteinek és kombinációinak is ellenálljon, pl.: magas víznyomás; agresszív, vegyi anyagokat is tartalmazó talajvíz; magas hőmérsékleti ingadozások, stb.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...