Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés

Az FBX SF6-gázszigetelésű kapcsolóberendezés ötvözi az áramszolgáltatók által megkövetelt körhálózati berendezések tulajdonságait az iparban használatos moduláris rendszerekkel, így rugalmasan alkalmazható egyszerű körhálózati alkalmazásokra, vagy akár komplexebb ipari végelosztási feladatokra egyaránt. (max. 24 kV)

  • egyszerű telepítés és működtetés
  • továbbjavított folyamatos üzem
  • személyzet megnövelt biztonsága

Letöltések

FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés <br>
(KÖF katalógus SE335/2017, 56-65. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.3 MB
FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés
(KÖF katalógus SE335/2017, 56-65. oldal)
 
FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 11.0 MB angol
FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Harmony STO 4,3
 
Harmony STO 4,3" szélesvásznú HMI panel

A Harmony STO színes 4,3" méretű HMI panel tökéletes megoldás korszerű kisméretű alkalmazásokra. A csúcsminőségű színes TFT LCD kijelző minőségi külsőt ad minden vezérelt berendezésnek. A megújult EcoStruxure Operator Terminal Expert fejlesztőkörnyezet intuitív felülete miatt minden eddiginél könnyebb a programozás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser intelligens adapter, 2P+F csatlakozóaljzathoz, 16A
 
Wiser dugalj adapter

Az adapter bármely hagyományos schuko aljzatban használható, ezáltal univerzális megoldást nyújt, ha készülékeink fogyasztását szeretnénk mérni, vagy azokat távolról szeretnénk vezérelni. A dugalj adaptert bevonhatjuk az úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is, ezáltal további kényelmi funkciókat tudunk megvalósítani vele.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Pragma süllyesztett moduláris kiselosztók
 
Pragma süllyesztett moduláris kiselosztók

A Pragma kiselosztócsalád nagyszerűen ötvözi az ergonomikus szerelési megoldásokat és az esztétikus, de ugyanakkor robusztus megjelenést is. A termékcsalád háztartások és tercier épületek elosztó szekrénye. Óriási kábelezési hely az oldalsó részen és a DIN sínek között, egyedi multi-pozíciós DIN sínek, kivehető keret, adaptálható gyorscsatlakozású csatlakozóblokkok jellemzik. A lakásokban és a szolgáltató szektorban való sikeres alkalmazáshoz különféle ajtók állnak rendelkezésre: teli vagy átlátszó változat, titánfehér vagy fémszürke keretek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Modicon M221 egyszerű vezérlő
 
Modicon M221 egyszerű vezérlő

A Modicon M221 vezérlő egy egyszerű PLC, melyel a legalapvetőbb automatizálási feladatokat is könnyedén megtudja valósítani. Egyszerűen programozható az ingyenesen letölthető EcoStruxure Machine Expert Basic fejlesztőkörnyezettel, amiben létradiagramm (LD), sorrendi folyamatábrás (SFC) vagy utasításlistát (IL) vagy GRAFCET programnyelveken. Az M221 termékcsalád kifejezetten a korábban közkedvelt Modicon TWIDO PLC követőterméke, ezért akár korábbi TWIDO rendszerre írt programok átfordításával könnyedén áttérhet az új M221 platrofmra. Az M221 termékcsalád mindegyik tagja rendelkezik saját I/O felülettel, de az univerzális TM3 I/O és kommunikációs kártyákkal kiterjedt rendeszerré bővíthető a vezérlő. A MachineStruxure konfigurátor segítségével pár kattintással összeállíthatja az automatizálási igényinek megfelelő vezérlő konfigurációt (beleértve a szükséges kommunikációs kártyákat és I/O bővítőket).

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások APC Smart-UPS On-Line szünetmentes áramforrások APC Easy UPS On-line (SRV) szünetmentes áramforrások
 
Schneider Electric APC szünetmentes áramforrások
3 termék

Közel négy évtized alatt az APC a megbízható áramellátás és a fizikai informatikai infrastruktúra ipari szabványává vált. Mára vezető név lett a kis és nagy informatikai részlegek körében és az értékesítési partnerek hatalmas közösségében, innovációi pedig általánosan ismertté tették termékeiket, mivel infrastrukturális, felügyeleti és biztonsági megoldásaik világszerte nyújtanak védelmet a szervezeteknek. 2007-ben az APC céget felvásárolta a Schneider Electric, amelynek energiamenedzsmenttel és automatizálással kapcsolatos szakértelme világszerte ismert.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések
Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...