Megújult termékkategorizálás a Florim burkolatoknál

Megújult termék kategórizálás a Florim-nál

A Florim megújította a hozzá tartozó burkolat almárkákat és hivatalosan is integrálta őket. A Rex, Casa dolce casa – Casamood, Floor Gres, Cerim márkákból a következő új kategóriák jöttek létre: Luxury, Creative, Architectural, Contemporary.

Megújult termék kategórizálás a Florim-nál
Megújult termék kategórizálás a Florim-nál

A 2022-es CERSAIE keretein belül bemutatott, teljesen új termékcsoportosítás már a Florim honlapján és a Proideán is elérhető. 

Luxury design burkolatok

Káprázatos, kifinomult anyagok, a természet legértékesebb kincsei szolgálnak inspiráció gyanánt. Elegáns és markáns anyaghasználat a vágyott luxus elérése érdekében. Ritka és értékes anyagok újraértelmezése, melyek segítségével emberközpontú, lenyűgöző terek alkothatók.

Florim Luxury Design
Florim Luxury Design

Creative design burkolatok

Teljes belső terek megtervezéséhez kreatív és innovatív megoldásokkal. A természet ihlette anyaghasználat és az újító színhasználat jellemzi ezeket a kollekciókat.

Florim Creative Design
Florim Creative Design

Architectural design burkolatok

Építészeti és belsőépítészeti trendekre reagáló technikai anyagok. Ezen kategória kollekciói leginkább speciális műszaki paramétereket megkövetelő terekbe alkalmasak, illetve nagy forgalmat lebonyolító létesítményekbe úgy, mint repülőterek, bevásárlóközpontok, éttermek, irodák és üzlethelyiségek, de természetesen lakossági felhasználásra is kitűnően alkalmasak.

Florim Architectural Design
Florim Architectural Design

Contemporary design burkolatok

Sokoldalú, dinamikus, friss anyagok az egyéni stílusokhoz és személyiségekhez igazodva. A különböző felületek közepes és kis forgalmú kereskedelmi alkalmazásokhoz is megfelelő megoldást nyújtanak.

Florim Contemporary Design
Florim Contemporary Design
A hírben szereplő termékek
Florim Biotech kerámiaburkolatok Florim Plimatech kerámiaburkolatok Florim Earthtech kerámiaburkolat Florim Airtech kerámiaburkolat - Basel grey
 
Florim Architectural design kerámiaburkolatok
13 termék

A rendkívül sokszínű, magas designtartalmú és innovatív kínálat révén megannyi neves épületben megtalálhatóak a Architectural lapok, ugyanúgy mint otthonokban, üzemekben, irodákban megannyi közintézményben, és sportlétesítményben. Alkalmazták az Architectural termékeit már műemlék rekonstrukciónál és hipermodern irodaházban is.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Florim Woodslate Life kerámiaburkolat Florim Antique Marble kerámiaburkolat Florim Artifact kerámiaburkolat Florim Crayons kerámiaburkolat
 
Florim Contemporary design kerámiaburkolatok
13 termék

Sokoldalú anyaghasználat és frissesség jellemzi a brandet, a minőséget pedig a "Made in Florim " garancia biztosítja. Greslapjai jó része a természet valamilyen formájára reflektál, hol márvány- hol fa hatású burkolat formájában, s teszi mindezt trendkövető, mégis letisztult formában, hogy remekül tudjon illeszkedni bármilyen belső (vagy akár külső) térbe. Méretekben és felületekben egyaránt páratlan kínálat jellemzi, valamint egyes burkolatai alkalmasak magasabb forgalmat lebonyolító terek burkolására is.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Florim Eccentric Luxe kerámiaburkolatok Florim Heritage Luxe kerámiaburkolatok Florim Atmospheres kerámiaburkolat Ardoise kerámiaburkolat
 
Florim Luxury design kerámiaburkolatok
17 termék

Az időtálló szépséget kutatva a Florim megtalálta a természet legértékesebb kincseit. Luxus és kifinomultság jellemzi kollekcióit egy csipet hedonista életérzéssel. Repertoárja igen széleskörűen lefedi egy épület különböző területeinek és felületeinek burkolatigényét, hiszen a pultra vagy falra burkolható vékonyított nagytáblás kerámiától, a mozaikokon át a 2 cm-es vastagságú, ragasztás nélkül is burkolható greslapokon át minden megtalálható. Felületében is széles a skála, hiszen a magas fényű burkolatoktól a csúszásmentes felületűig széles választéka minden igénynek képes megfelelni, ezen felül pedig a remek minőségű kőporcelán nagyfokú kopásállóságának köszönhetően alkalmas közületi terek burkolására is.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Florim Nature Mood kerámiaburkolatok Florim Sensi kerámiaburkolatok
 
Florim Creative design kerámiaburkolatok
2 termék

A Florim Creative design (korábban Casa dolce Casa – Casamood) burkolatok az elegancia és a kreativitás tökéletes egyensúlyát adják. A változatos színek és természet ihlette minták modern és pihentető légkört teremtenek a belső terekben.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mázas kerámia burkolatok
Mázas kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...