Jubin környezetbarát fa- és fémbevonatok a JUB-tól

Jubin környezetbarát fa- és fémbevonatok a JUB-tól

A megújult csomagolású Jubin termékek környezetbarát tulajdonságaiknak köszönhetően egyaránt alkalmazhatók bútorok, gyerekjátékok és étellel érintkező felületek védelmére is. 

Egy egyedi újszerű kerékpárhoz, egy újszerű és páratlan faházikóhoz, csupán a JUBIN-ra és egy csepp inspirációra van szüksége.

 

A hírben szereplő termékek
JUBIN Wood Impregnation UV - átlátszó impregnáló bevonat JUBIN Decor Universal fedőfesték fafelületekhez JUBIN Decor Primer alapozó festék fafelületekhez JUBIN Lasur áttetsző bevonat fafelületekhez
 
JUB termékek fafelületekre
8 termék

A fa sajnálatos módon ki van téve az öregedésnek, valamint a különböző kártevőknek, mikroorganizmusoknak, továbbá a korhadással és a kékpenésszel szemben is megfelelő védelemmel kell ellátni. Védelmük érdekében a JUB az erre vonatkozó kínálatot a Jubin márkanév keretében alakította ki, amely kiváló minőségű és kitűnő tulajdonságokkal rendelkező áttetsző és fedőbevonatokat tartalmaz. A Jubin lazúrbevonatok az áttetsző pigmentekkel és a kötőanyagokkal behatolnak a fába, és védelmet nyújtanak a környezeti hatások okozta igénybevétellel szemben, ugyanakkor viszont megőrzik a természetes megjelenését. Favédő termékek a Jumix rendszerben rendelkezésre álló különböző színárnyalatú fedőfestékek is.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JUBIN Decor Universal fedőfesték fémfelületekhez JUBIN Metal korróziógátló festék fémfelületekre JUBIN Metal Primer alapozó bevonat fémfelületekre JUBIN Email Universal fedőfesték fémfelületekhez
 
JUB termékek fémfelületekre
4 termék

A fém fontos konstrukciós és dekorációs elem, ezért a védelmük érdekében a JUB az erre vonatkozó kínálatot a Jubin márkanév keretében alakította ki, amely kiváló minőségű és kitűnő tulajdonságokkal rendelkező áttetsző és fedőbevonatokat tartalmaz. A fémfelületeket a rozsdásodás miatt korrózió elleni védelemmel kell ellátni, miközben a festett felület is tetszetősebbé válik.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Falazúrok, lakkok
Falazúrok, lakkok
Zománcfestékek, korróziógátló bevonatok
Zománcfestékek, korróziógátló bevonatok
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...