iPF fixbetétes túlfeszültség-korlátozó sorozat változás a Schneider Electricnél

A megmaradó rendelési számok szeptember 1-től iPF K megjelöléssel lesznek elérhetők

A Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. értesíti partnereit, hogy szeptember 1-jével megszüntetik, és egyben átalakítják az iPF fixbetétes túlfeszültség-korlátozó sorozatukat. Ez azt jelenti, hogy alaposan leszűkül az iPF fixbetétes túlfeszültség-korlátozó kínálat (27 rendelési szám helyett csak 9 rendelési szám lesz rendelhető) és a megmaradó rendelési számok szeptember 1-től a költséghatékony sorozatú iPF K megjelöléssel lesznek elérhetők.

Rendelési szám változás nem történik, így a partnereknek legfeljebb annyi feladatuk adódik, hogy a már nem rendelhető rendelési számokat letiltják rendszereikben. Természetesen az új gyártású túlfeszültség-korlátozók már az iPF K felirattal érkeznek majd, és a készletek kicserélődésével ezeket szállítják a rendelések során.
 
Az alábbi linkekre kattintva megtekintheti az Acti 9 katalógus vonatkozó fejezetét, mely tartalmazza az új rendelési számokat, egy részletesebb leírást a kiváltásról, egy szemléltető ábrát és egy kiváltó táblázatot.

Acti 9 - iPF K fixbetétes túlfeszültség-korlátozók
Részletes leírás a kiváltásról
Kiváltást szemléltető ábra
Kiváltó táblázat

Ha az iPF fixbetétes túlfeszültség-korlátozó sorozat változásaival kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Acti 9 moduláris túlfeszültség-korlátozók
 
Acti 9 moduláris túlfeszültség-korlátozók

A túlfeszültség-korlátozó készülékek ajánlott felhasználási területe a szolgáltatási szektor és az ipari épületek, amelyeket villámhárítóval vagy rácsos ketreccel szereltek fel. A készülékek megvédik a villamos installációt a közvetlen villámcsapás következményeitől. A villámáram földelés irányában történő levezetésére szolgál. A túlfeszültség-korlátozót hálózatoldalon mindig olyan szakaszolóval (olvadóbiztosító vagy megszakító) kell ellátni, amelynek megszakítóképessége legalább akkora, mint az installálás pontjában mérhető maximális független zárlati áram értéke. Továbbá a túlfeszültség-korlátozók kínálnak olyan védelmet is, amely elhárítja a villám okozta további túlfeszültségeket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...