A HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai C63-as tanúsítvánnyal rendelkeznek

A készülékek összeköthetőek idegen égéstermék elvezetővel

Galéria

A HAJDU HGK, illetve a HGK Smart kondenzációs gázkazánok minden típusa rendelkezik C63-as tanúsítással, ami igazolja, hogy a készülékek összeköthetőek idegen égéstermék elvezetővel.

A tanúsítások letölthetőek az alábbi linkekre kattintva:
HGK 24,28,36 kondenzációs gázkazán
HGK 47 kondenzációs gázkazán
HGK Smart kondenzációs gázkazán

A HAJDU kondenzációs kazánok letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai

A HAJDU kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A HAJDU HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...