Ha kérdés a tető, a válasz a Terrán

Ha kérdés a tető, a válasz a Terrán

TetőtÉpítek: egy helyen minden, ami segít a döntésben

Amikor felújításba vagy építkezésbe kezdünk, rengeteg kérdés merülhet fel, már a tervezgetés fázisában is. A több mint száz éves Terrán a hiteles információhoz való hozzáférést kulcsfontosságúnak tartja.

Amikor felújításban vagy építkezésben gondolkodunk, legtöbbünk olyan területre téved, amit kevésbé vagy egyáltalán nem ismer. Sokszor nehezen igazodunk ki az információk áradatában, rengeteg forrásból kell tájékozódnunk. Már a kezdet kezdetén, az ötletelés fázisában is számtalan kérdés merülhet fel bennünk: milyen tető illik hozzánk, milyen cserepet válasszunk, szükségünk van-e tető-hőszigetelésre, mi mindent kell tudni a napelemes tetőcserépről, az ereszcsatornáról vagy miért érdemes rendszerben gondolkodni. A számunkra legjobb döntés meghozatalához kulcsfontosságú, hogy minden részletet megismerjünk, képbe kerüljünk egy olyan fontos kérdésben, mint otthonunk felújítása, építése.

TetőtÉpítek
TetőtÉpítek

TetőtÉpítek – Egy helyen minden, ami segít a döntésben

A Terrán éppen a hiteles információhoz való hozzáférés fontossága miatt készítette el megújult TetőtÉpítek felületét. A platformon minden, a tetőépítéssel kapcsolatos kérdésre választ kapunk, olyanokra is, amelyek talán elsőre eszünkbe sem jutnak. A TetőtÉpítek oldalon nem csupán hasznos és részletes információkkal, adatokkal találkozhatunk, hanem referenciafotók, edukációs anyagok, videók és kalkulátorok segítik az inspirálódást, a tervezést, könnyítik meg a vásárlást, sőt a kivitelezést is.

Terrán Synus tetőcserép
Terrán Synus tetőcserép

Terrán Synus tetőcserép – Könnyű, de rendkívül erős

Fontos kérdés a felújítás során, hogy otthonunk tetőszerkezete elbírja-e az új cserepeket. Ha fontos a cserepeink súlya, akkor a Terrán Synus tetőcserép tökéletes választás, hiszen alapanyagának és kialakításának köszönhetően egyszerre erős, ugyanakkor rendkívül könnyű, így kevésbé terheli a tetőszerkezetet.

A Terrán 2014-ben vezette be legkönnyebb tetőcserepét, amely már a következő évben Construma díjat nyert. Népszerűségének titka éppen kettőségében rejlik: súlya könnyű, ugyanakkor szerkezete tömör, a beton alapanyaga miatt erős, ellenáll szélnek, viharnak. Egyaránt keresik azok, akik felújítás előtt állnak és azok is, akik újépítésű házukat tervezik.

Színek kavalkádja prémium felületkezeléssel

A Synus tetőcserép kilenc színben érhető el, a meggypirostól, a téglavörösön át, a modern sötétebb színekig. Ráadásul a termékcsalád négyféle felületkezelési eljárással kapható.

Minden eddiginél tartósabb színt ad a meggypiros és mogyoróbarna cserepeknek a ColorSystem felületkezelés, az Elegant pedig a tégla, sötétbarna és fekete Synus tetőcserepeket teszi rendkívül simává és ellenállóvá.

A Korall, Mocca, Carbon és Moon típusok nemcsak színükben, de tartósságukban is különlegesek, köszönhetően a prémium felületkezeléseknek.

A Resistor felületkezelési eljárás a fokozott színvédelmen túl, sok tulajdonságában meghaladja korunkat, a mai technológiai tudás egyik legmagasabb szintjét képviseli. A Synus Carbon, Korall és Mocca termékeknél használatával rendkívül ellenálló, kemény, kiváló kopásállósággal rendelkező cserépfelületet kapunk.

A népszerű szürke és fekete színű tetőcserepek erőteljesebben melegszenek fel, így ebben az esetben kiemelt jelentősége van a hővédelemnek. A Terrán Synus Moon cserepeinél alkalmazott prémium felületkezelési eljárással, a ClimaControllal a tetőcserepek közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. Ezzel csökken a tetőtérre nehezedő hőteher, és növekszik a komfortérzet.

TetőKalkulátor
TetőKalkulátor

A Terrán TetőKalkulátor segítségével díjmentes, egyedi, nagyságrendi számítást készíthetünk, megismerhetjük a cserépkínálatot, a felületkezeléseket, hogy a megfelelő és hiteles információk birtokában a legjobb döntést hozhassuk meg.

A hírben szereplő termékek
Terrán Zenit Max tetőcserép - Mars Terrán Coppo tetőcserép - Ódon Terrán Rundo tetőcserép - tégla Terrán Synus tetőcserép - tégla
 
Terrán beton tetőcserepek
5 termék

A hazai tetőcseréppiacon a 100%-ban magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. komplett tetőrendszert kínál. Az alkalmazott négy felületkezelési típus (ClimaControl, Elegant, Resistor, ColorSystem) összetettségében és minőségében különbözik egymástól, eltérő fokban garantálják betoncserepek szín- és kopásállóságát.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrán ereszcsatorna rendszer Terrán tetőbiztonsági rendszerelemek MediFol SD alátétlemez	MediCOMFORT tető hőszigetelő rendszer
 
Terrán tetőkiegészítő rendszerek
4 termék

A Terrán nem csak tetőcserepet gyárt és értékesít, hanem minden olyan beton-, fém- és műanyag kiegészítő rendszerelemet, amely a tető teljes, szakszerű kialakításához elengedhetetlenül szükséges. Mindezt oly módon, hogy a kiegészítő a kiválasztott tetőcseréphez a legjobban igazodjon, mind funkcióban, mind pedig színben.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrán Generon RED napelemes beton tetőcserép Terrán Generon DARK napelemes beton tetőcserép
 
Terrán Generon napelemes beton tetőcserepek
2 termék

A Terrán Generon napelemes tetőcserép különlegességét az adja, hogy a napcellák olyan speciális módon vannak az egyedi tetőcserepek felületére integrálva, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított, egyidejűleg kimagasló esztétikai előnyt is nyújt. A Terrán Generon a Zenit Max és Rundo cserepekkel készített tetőfedésbe építhető be.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Terrán tetőfelújítási tudástár
Terrán tetőfelújítási tudástár
Az online kiadványban megtalálható mindaz, amit a tetőfelújításról tudni kell és érdemes
Terrán tetőfelújítási tudástár
Megújult a Terrán TetőKalkulátor
Megújult a Terrán TetőKalkulátor
Készítsen díjmentes, egyedi, gyors, nagyságrendi kalkulációt tetőépítéskor a Terrán Tető kalkulátorával
Megújult a Terrán TetőKalkulátor
Megújult a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálja, a tetotepitek.hu
Megújult a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálja
A tetotepitek.hu folyamatosan bővülő tartalmaival a Terrán célja a vásárlói igények minél kifinomultabb kiszolgálása
Megújult a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálja
Kategóriák
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...