Értékmentő tippek a zavartalan nyári pihenés idejére

Hörmann és Árgus Security ötletek házunk alapvető védelme érdekében

A szakemberek kiemelik, hogy a tudatosság a legfontosabb. Ahogy a nyaralást megtervezzük, úgy kell átgondolni azt is, hogy mindent megtettünk-e otthonunk védelme érdekében.

"Feltörhetetlen ajtó nincsen. Azonban megnehezíthetjük a betörők dolgát, minőségi nyílászárók alkalmazásával. A piacon számtalan ajtót kínálnak, amelyek bár nagyon kedvező árúak, azonban kevesebb, mint egy perc alatt feltörhetőek. Ellenben a minőségi társaik még a legprofibb betörőket is hosszú percekig feltartóztathatják. Hosszú távon pedig egyértelműen egy megbízható gyártó minőségi ajtaja, garázskapujának beszerzése, illetve a megfelelő riasztórendszer kiépítése kívánatos" - mondta Szujó László a Hörmann Hungária Kft., ügyvezetője.

A szakemberek figyelmeztetnek: nem csak a nyári időszakban, hanem egész évben gondolnunk kell otthonunk védelme mellett, telkünk és nyaralónk biztonságára is! Hazánkban ma az a tapasztalat, hogy sokan itt tárolják értékesebb műszaki cikkeiket, nem használt tárgyaikat. Azonban ezeknek az ingatlanoknak a védelme jelentősen elmarad a lakásokétól, elhagyatottságuk miatt még könnyebb célpontot kínálva az illetéktelen behatolóknak.

A Hörmann és az Árgus Security is egyetért abban, hogy a védelmi rendszerekre - legyen szó egy minőségi ajtóról, garázskapuról vagy riasztós távfelügyeleti rendszerről - ráfordított anyagi befektetés hosszú távra szól, amellyel bevehetetlen erődöt nem tudunk kialakítani, viszont jelentősen megnehezíthetjük a betörők dolgát. Így nem csak a nyaralás lesz gondtalan és pihentető, hanem a teljes évünk is.

A Hörmann garázskapukról és ajtókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Hörmann garázskapuk
5 termék

A Hörmann garázskapuval Ön, a nemzetközi piacon szerzett, több évtizedes tapasztalat mellett dönt. A Hörmann kapuk a legjobb anyagminőséget, a kimagasló minőségű megmunkálást, valamint a kényelmes kezelhetőséget és a tartós üzembiztonságot jelentik.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Termék kártya

Hörmann ajtók
3 termék

A Hörmann ajtópalettáját több évtizeden át fejlesztette a mai komplett kínálattá. Ezen változatos építési termékpaletta mellett a Hörmann egyedi megoldásokat is kínál, esetenkénti jóváhagyással. A specializált gyáregységek olyan építési termékeket fejlesztenek és készítenek, amelyek kitűnnek minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal. A Hörmann-termékpalettája magába foglalja a lakossági- , közületi- és ipari felhasználású ajtókat. A különféle követelményekre - betörésvédelem, hanggátlás, tűzgátlás - speciális konstrukciók kínálnak megnyugtató megoldást.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Termék kártya