Értékmentő tippek a zavartalan nyári pihenés idejére

Hörmann és Árgus Security ötletek házunk alapvető védelme érdekében

A szakemberek kiemelik, hogy a tudatosság a legfontosabb. Ahogy a nyaralást megtervezzük, úgy kell átgondolni azt is, hogy mindent megtettünk-e otthonunk védelme érdekében.

"Feltörhetetlen ajtó nincsen. Azonban megnehezíthetjük a betörők dolgát, minőségi nyílászárók alkalmazásával. A piacon számtalan ajtót kínálnak, amelyek bár nagyon kedvező árúak, azonban kevesebb, mint egy perc alatt feltörhetőek. Ellenben a minőségi társaik még a legprofibb betörőket is hosszú percekig feltartóztathatják. Hosszú távon pedig egyértelműen egy megbízható gyártó minőségi ajtaja, garázskapujának beszerzése, illetve a megfelelő riasztórendszer kiépítése kívánatos" - mondta Szujó László a Hörmann Hungária Kft., ügyvezetője.

A szakemberek figyelmeztetnek: nem csak a nyári időszakban, hanem egész évben gondolnunk kell otthonunk védelme mellett, telkünk és nyaralónk biztonságára is! Hazánkban ma az a tapasztalat, hogy sokan itt tárolják értékesebb műszaki cikkeiket, nem használt tárgyaikat. Azonban ezeknek az ingatlanoknak a védelme jelentősen elmarad a lakásokétól, elhagyatottságuk miatt még könnyebb célpontot kínálva az illetéktelen behatolóknak.

A Hörmann és az Árgus Security is egyetért abban, hogy a védelmi rendszerekre - legyen szó egy minőségi ajtóról, garázskapuról vagy riasztós távfelügyeleti rendszerről - ráfordított anyagi befektetés hosszú távra szól, amellyel bevehetetlen erődöt nem tudunk kialakítani, viszont jelentősen megnehezíthetjük a betörők dolgát. Így nem csak a nyaralás lesz gondtalan és pihentető, hanem a teljes évünk is.
 
A Hörmann garázskapukról és ajtókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Hörmann garázskapuk
5 termék

A Hörmann garázskapuval Ön, a nemzetközi piacon szerzett, több évtizedes tapasztalat mellett dönt. A Hörmann kapuk a legjobb anyagminőséget, a kimagasló minőségű megmunkálást, valamint a kényelmes kezelhetőséget és a tartós üzembiztonságot jelentik.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Hörmann ajtók
3 termék

A Hörmann ajtópalettáját több évtizeden át fejlesztette a mai komplett kínálattá. Ezen változatos építési termékpaletta mellett a Hörmann egyedi megoldásokat is kínál, esetenkénti jóváhagyással. A specializált gyáregységek olyan építési termékeket fejlesztenek és készítenek, amelyek kitűnnek minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal. A Hörmann-termékpalettája magába foglalja a lakossági- , közületi- és ipari felhasználású ajtókat. A különféle követelményekre - betörésvédelem, hanggátlás, tűzgátlás - speciális konstrukciók kínálnak megnyugtató megoldást.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Garázskapuk
Garázskapuk
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...