Csarnokfűtés a profiknak! - változások a VTS termoventilátorok 2016-os új generációjában

Jelentősen szélesebb fűtőteljesítmény-tartomány a fejlesztett hőcserélőnek és az áttervezett diffúzornak köszönhetően

Korábban beszámoltunk a VTS termoventilátorok 2016-os új generációjáról, most nézzük meg alaposabban, miben is változtak a készülékek? Természetesen továbbra is melegvizes hőcserélős eszközökről beszélünk, ez a fűtőközeg a leginkább közkedvelt és gazdaságos, valamint az egyik leghatékonyabb fűtési megoldás. Termoventilátoroknál a fűtőkapacitás függ a fűtőközeg hőmérsékletétől, az elszívott levegő hőmérsékletétől, valamint a ventilátor fordulatszámától.

A korábbi termékpaletta V20 (3-20 kW), V25 (5-25 kW), VR1 (10-30 kW), V45 (15-45 kW), VR2 (30-60 kW) és a rétegződésgátló VR-D (6500 m³/h) ventilátorból állt. Az új termékportfólió a fejlesztett hőcserélőnek és az áttervezett diffúzornak köszönhetően jelentősen szélesebb fűtőteljesítmény-tartományt fed le. Az új termékpaletta Volcano Mini (3-20 kW), VR1 (5-30 kW), VR2 (8-50 kW), VR3 (13-75 kW) valamint a rétegződésgátló VR-D (6500 m³/h) ventilátorból áll.

A korábbi termékpaletta 3 féle készülékméretből és 3 féle motorteljesítményből állt össze. A V20 volt a legkisebb méretű és legkisebb motorteljesítményű, ezt követték a V25 és V45, melyek nagyobb mérettel és erősebb motorokkal rendelkeztek és volt a VR1 és VR2 melyek a legnagyobb és legerősebb készülékek voltak.

A termékváltást követően a változatok listája:
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

A VTS VOLCANO termoventilátorok katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Új lehetőségek a megújult VTS VOLCANO termoventilátorok vezérlése terén
A termoventilátorok AC és EC motoros kivitele új távlatokat nyit vezérelhetőségükben
Új lehetőségek a megújult VTS VOLCANO termoventilátorok vezérlése terén
Csarnokfűtés újraértelmezve - megújultak a VTS VOLCANO termoventilátorok
Új burkolat, hatékonyabb és csendesebb működésű AC és EC motorok, gazdaságosság jellemzi az új VOLCANO portfóliót
Csarnokfűtés újraértelmezve - megújultak a VTS VOLCANO termoventilátorok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...