Actiu irodabútorok: hibrid munka – agilis munkahelyek

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek

Az agilis irodák olyanok, mint egy színpad díszletei: az irodai tevékenységeknek - az éppen aktuális jeleneteknek - megfelelően változik a berendezés, alakulnak át a terek. A spanyol Actiu mobil, multifunkciós bútorokkal berendezett, folyton átalakuló agilis irodai tereiben örömmel dolgoznak a munkavállalók.

Az irodák világában 2020-ban elkezdődött változások idén is folytatódnak. A korábban többségében irodai munkavégzés helyére lépett a hibrid megoldás, amelyben a munkavállalók munkaidejük egy részében távolról dolgoznak. A spanyol Actiu bútorgyártó cég tavaly végzett felmérése szerint a dolgozók 77%-a leginkább a közösségi életet és a személyes kapcsolatokat hiányolja a home office világában. Ezért nem meglepő, hogy a megkérdezettek 73%-a heti néhány otthoni munkanap mellett szeretne visszatérni az irodai környezetbe.

Az új munkavállalói igényekre az Actiu az agilis munkakörnyezettel válaszolt, amely az igények és tevékenységek változását követve alakítja át a munkahelyek típusát és a berendezést.

A hagyományos munkahelyeket, ahol nyolc órát ugyanannál a munkaasztalnál töltöttünk, felváltják a könnyen és gyorsan átalakítható, rugalmas terek. Ezek az agilis munkahelyek berendezésükkel úgy követik a munkafolyamatok változását, ahogy egy színpad díszletei változnak jelenetről jelenetre.

Az Actiu így teszi fel a kérdést ügyfeleinek az igények felmérésekor: hány féle munkahelyet szeretnének létrehozni ugyanazon a téren belül? Az agilis munkahelyi berendezés keretet ad az Actiu Cool working koncepciójának, amely néhány bútortípussal többféle funkciót ellátó irodai teret hoz létre. Ezek a rugalmasan használható, könnyen átrendezhető, multifunkcionális bútorok bővültek most ki az agilis munkahelyek elemeivel.

Actiu agilis bútorkollekció:

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
A görgős Caddy elválasztó panelje mobil keretet ad az agilis munkatérnek. Könnyen mozgatható, elemei sokoldalúan választják el a teret, miközben szövet kárpittal a hanggátlásról is gondoskodnak. A Caddyre szerelhetők polcok, illetve felső részére white board is elhelyezhető. A hibrid munkavégzést segíti, hogy 65 colos TV képernyővel is ellátható a Caddy, így a távolról dolgozó munkatársak is könnyen bevonhatók a munkafolyamatokba.

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Grada görgőkön guruló kis bútora is sokoldalú: egyik oldalán tárolófunkciót lát el, másik oldalára pedig rá lehet ülni, a kényelemről kis párnák gondoskodnak.

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Az akusztikus fali panelek hangelnyelő szerepük mellett kreatív díszítő elemei is az agilis munkahelyeknek.

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Az aszimmetrikus kiegészítő asztal formáját a természet ihlette. Nagyon jól használható az Actiu foteljei és szófái, így például a Noom mellett. A Noom kényelmes ülőbútorai otthonos hatást kölcsönöznek a térnek, míg a Bend és a Longo keményebb ülőlapú padjai, puffjai a gyors projektmegbeszélésekre alkalmasak.

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek
Az agilis munkatér elmaradhatatlan eleme a Talent asztal, amelynek lehajtható asztallapján függőleges állásban prezentálni, vízszintes pozícióban dolgozni lehet. Magassága kézzel állítható, görgőin könnyen mozgatható a térben.

Az Actiu multifunkciós bútoraival – asztalaival, görgős székeivel, foteljeivel, tárgyalószékeivel és asztalaival, akusztikus bútoraival, akusztikus elemeivel – pár perc alatt naponta többször is átalakítható a tér attól függően, hogy a reggeli napindító megbeszélésnek, a tízórai kávénak, a gyors projektmegbeszélésnek, a hosszú egyeztetésnek, az ebédnek, vagy egy gyors brainstormingnak kell helyet adni. Az operatív, közösségi, kollaboratív és tréning funkciók ugyanazon térrészen időben eltolt berendezése nemcsak a munkatársaknak nyújt változatos és folyton megújuló munkakörnyezetet, hanem az üzemeltetőknek is csökkenti a bérleti és egyéb fenntartási költségeket.

A hírben szereplő termékek
Actiu védőpanelek Actiu TNK Flex irodaszékek Noom ülőbútorok Efit irodaszékek
 
Actiu irodabútorok
10 termék

Az 1968-ban alapított, spanyol Actiu kifejezetten irodabútorok gyártására specializálódott. Hitvallásuk szerint ők tervezik, gyártják és árulják a leghatékonyabb és legkényelmesebb irodai berendezéseket: asztalokat, székeket, szekrényeket és egyéb tárolókat/eszközöket. Termékeik az emberi igények kutatásait alapul véve készülnek, elsődleges feladatuknak tartják megtalálni a kapcsolatot a mindennapi élet kihívásai és a modern technológia között. Kínálatuk: design lámpa, design szék, elegáns irodabútor, előtéri szék, ergonomikus szék, exkluzív iroda, forgószék, gördíthető tárgyalóasztal, görgős szék, igazgatói iroda, íróasztal, iroda berendezés, irodabútor, iroda elrendezés, iroda ergonómia, irodai bőrfotel, irodai lámpa, irodaszék, kényelmes szék, lounge, lobby berendezés, modern iroda, munkahelyi szék, munkaszék, nappali berendezés, összecsukható tárgyalóasztal, rakásolható tárgyalószék, recepció, recepciós pult, számítógépes szék, tárgyalóasztal, tárgyalószék, vezetői asztal, vezetői bútor, vezetői iroda, vezetői munkaszék, vezetői szék, vezetői tárgyalók.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...