Royal-Kert Kft.

Royal-Kert Kft.

Buglo Organiq játszóeszköz - méhecske Buglo Mini játszóeszközök Buglo Active játszóeszközök Buglo Ellipsum játszóeszközök
 
Buglo játszótéri eszközök
11 termék

Magas minőségű anyagokból készült játszótéri eszközök. A termékválasztékban megtalálhatóak alagutak és labirintusok, köteles mászórendszerek, babaházak és kuckók, csúszdák, kötélpályák, egyensúlyozók, edukációs játékok, rugós játékok, játszóvárak, homokozók és vizes játékok, tematikus és integrált eszközök, mászókák, hinták, hajók, valamint labda- és fogójátékok.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Buglo Street Workout eszközök Buglo Fitness eszközök
 
Buglo kültéri fitness eszközök
2 termék

A Buglo fitness és street workout eszközeivel saját testsúlyos erősítő, valamint nyújtó gyakorlatok végezhetők, melynek köszönhetően ezek a termékek ideális megoldást nyújtanak szabadtéri edzőparkok kialakításához.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Buglo SPORT sportpályák
 
Buglo SPORT sportpályák

A Buglo SPORT sorozatának termékeit úgy tervezték, hogy a lehető legjobb módon legyenek kihasználva a szabad területek. A sportpályák a futballon túl egyéb labdajátékokra is használhatóak, mint például a kosárlabda, röplabda vagy a floorball. A csapatsportokon túl ezek a pályák egyéb rendezvények lebonyolításra is alkalmasak. A kerítéselemek segítenek abban, hogy a játékra szánt idő ne a labda utáni szaladgálással teljen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Buglo Urbaniq utcabútorok - pad
 
Buglo Urbaniq utcabútorok

Az Urbaniq család termékei a játszóterek és parkok kiegészítői. A rendhagyó megjelenésű padok, szemetesek, kerékpártárolók, fedett pihenők és pelenkázók a legjobb és legtartósabb anyagokból készülnek, mellyel hosszú élettartamot és biztonságot garantálnak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Buglo kutyafuttató eszközök - karika
 
Buglo kutyafuttató eszközök

A Buglo kutyafuttató eszközök mozgásra ösztönzik négylábú kedvenceinket. A termékcsalád elemei: ugróakadály, egyensúlyozó és kúszó, szlalom, henger, asztal, karika és hinta. Természetesen nem maradhat el a park szabályait ismertető információs tábla és kutyapiszok gyűjtő sem.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...