BFT

BFT forgalomkorlátozók

Speciálisan érzékeny területek forgalmának korlátozására. Magánterületek védelme, parkolók, műemléki városrészek, területek forgalmi szabályozására és védelmére az illetéktelenül áthajtó járművektől.

Termékcsalád tagjai

Stoppy B forgalomkorlátozó oszlop
 
Stoppy B forgalomkorlátozó oszlop

230 V-os elektromechanikus forgalomkorlátozó oszlop. Két különböző méretben rendelhető: 115 mm átmérő és 500 mm kiemelkedés, valamint 200 mm átmérő és 700 mm kiemelkedés. A vezérlőegysége akár 4 db oszlopot is képes vezérelni, jelzi a karbantartás szükségességét, valamint rendelkezik programozó kijelzővel, vevőegységgel és fűtőegységgel is. Az alacsonyabb modell nincs LED villogóval ellátva, csak fényvisszaverő sávval, amely biztosítja a láthatóságot rossz látási viszonyok mellett. A magasabb verzió LED villogóval és fényvisszaverő sávval is el van látva.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stoppy MBB forgalomkorlátozó oszlop
 
Stoppy MBB forgalomkorlátozó oszlop

Intenzív használatra tervezett 230 V-os elektromechanikus forgalomkorlátozó oszlop, olajfürdős motorral. A Stoppy MBB egy ideális választás lehet közterületek, terek forgalomkorlátozására, köszönhetően az egyedi dizájnnak és a világító ledeknek. A Stoppy MBB a szélsőséges körülményeknek is ellenáll, köszönhetően a kataforézissel kezelt fém alkatrészeknek. Az új EPDM tömítéssel az oszlop teljesen leengedett állapotban minimálisra csökkenti az idegen anyagok (pl. víz, por) oszlopházba való bejutását. A vezérlőegysége akár 4 db oszlopot képes vezérelni, jelzi a karbantartás szükségességét, valamint rendelkezik programozó kijelzővel, ledes lámpákkal, vevőegységgel és fűtőegységgel is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dampy B forgalomkorlátozó oszlop
 
Dampy B forgalomkorlátozó oszlop

Gázrugós forgalomkorlátozó oszlop. Egy speciális kulcs segítségével lehet kioldani, majd lábbal lenyomni. Automatikusan lezár, amint lesüllyedt. Szürke színű és fényvisszaverő sávval van ellátva. Három különböző méretben rendelhető: 115 mm átmérőjű és 500 mm magasságú vagy 220 mm átmérőjű és 500, 700 mm magasságú. Rendelhető rozsdamentes kivitelben és beépített LED villogólámpával is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ranch B forgalomkorlátozó oszlop
 
Ranch B forgalomkorlátozó oszlop

Fix forgalomkorlátozó oszlop, mely alkalmas egy átjáró hatékony és végleges lezárására. Már telepített hasonló méretű oszlopok mellé is telepíthető. Két különböző méretben érhető el: 220 mm átmérőben és 500 vagy 700 mm magasságban. RAL 7015 szürke színű és fényvisszaverő sávval van ellátva. Rendelhető teljesen rozsdamentes (inox) kivitelben és beépített villogó lámpával is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Pillar forgalomkorlátozó
 
Pillar B forgalomkorlátozó oszlop

230 V-os hidraulikus forgalomkorlátozó oszlop nagyon intenzív használatra. Mérete és technikai adottságai lehetővé teszik minisztériumok, repülőterek és kiemelt épületek védelmére. Áramszünet esetén tartja a zárt állapotot, így teljes védelmet nyújt (speciális SD verzió). A standard változat esetében az oszlop áramszünet esetén lesüllyed a helyére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...