proidea.hu online termékinformációs katalógus

Várépítő pályázat: 10 kondenzációs kazán vár gazdára


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. október 13.

Bármilyen intézmény pályázhat, beadási határidő: 2014. november 14.

Az elmúlt hetekben megnyíló, a különböző épületszerkezeteket érintő energetikai korszerűsítést célzó Európai Unió által támogatott pályázatok mellett, idén ősszel a Várépítő pályázat fókuszába is az energetikai gondolkodás került. A Weishaupt Kft. felajánlásának köszönhetően év végéig akár 10 darab modern kondenzációs kazán, illetve fűtési rendszer találhat gazdára gyorsított pályázati lebonyolítással.
  • Bármilyen intézmény pályázhat
  • Energetikai felújítást tervezők előnyben
  • Beadási határidő: 2014. november 14.
A harmadik Várépítő Pályázat keretében rekord értékű, 16 millió forintnyi építőanyag támogatásban részesült összesen 30 gyermekintézmény és műemlék. A 2015. év tavaszára tervezett új pályázatra már gyűlnek a felajánlások, de az energetikai felújításban gondolkodók addig sem maradnak pályázati lehetőség nélkül.
A Várépítő Pályázathoz társuló felajánló cégekben közös az a szándék, hogy a számukra sem könnyű piaci helyzetben, minőségi termékeikkel és szolgáltatásaikkal intézményeket támogassanak azok energiatakarékos és gazdaságos működését segítve. Így gondolta ezt a prémium kategóriás fűtési rendszereket forgalmazó Weishaupt Kft. vezetése is, amikor 2014-ben először csatlakozott a mozgalomhoz. A cég számára első pályázási időszakban látva a termékei iránti érdeklődést úgy döntött, hogy nem várja meg a következő pályázat kiírását, hanem a két időszak között is lehetővé teszi termékeinek pályázati úton történő igénylését. Ebben a rendhagyó időszakban azonban nem csupán a megszokott, gyermekintézményi és műemléki kategóriából várják a jelentkezőket, hanem bármilyen funkciójú intézmény pályázhat 10 darab, egyenként 500 000 Ft + ÁFA értékű kondenzációs kazánra.

A rendhagyó pályázaton bármilyen intézmény indulhat
Bármilyen funkciójú intézmény, amely energetikai korszerűsítésben gondolkodik és ennek részeként definiálja a kazáncserét, a fűtéskorszerűsítést, akár sikerrel pályázhat az összesen 5 millió Ft+Áfa értékben felajánlott 10 db modern, Környezetbarát Termék Védjeggyel rendelkező kondenzációs kazánra. A Weishaupt választékában számos, a megrendelők igényeihez alkalmazkodó kazán található, így a pályázaton igényelt berendezés paraméterei, teljesítménye messzemenőkig illeszkedhet a feladathoz. Éppen ezért a sikeres pályázás feltétele, hogy az intézmény a gépészeti megoldást a Weishaupt-tal együttműködve alakítsa ki, így a pályázat benyújtása előtt a Weishaupt szakembereivel történő konzultáció elengedhetetlen. A felajánlott kondenzációs kazánokra 2014. november 14-ig lehet pályázni. A benyújtási határidő után, akár már decemberben hozzá is lehet jutni a neves zsűri által megítélt gépészeti megoldásokhoz.

A Várépítő Pályázat bíráló bizottságának állandó tagjai, akik most is részt vesznek a zsűrizésben:
  • Vadász György, Kossuth-, Ybl- és Steindl-díjas építész, a bíráló bizottság elnöke;
  • Nagy-Kálózy Eszter, színművész;
  • Ráday Mihály, a Város és Faluvédők Szövetsége (Hungária Nostra) elnöke, Kossuth-díjas alkotó;
  • Tóth Balázs, építész, az Építésügyi Minőségellenőrző Nonprofit Kft. Értékesítési csoport vezetője,
  • Winkler Gábor, Pápa város főépítésze, egyetemi tanár, az MTA doktora;
  • Dr. Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára;
Jelentkezés és további információ: www.varepitopalyazat.hu

Ha a Várépítő Pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Hír
Támogatás intézményeknek fűtéskorszerűsítésre
2014.11.17    
10 intézménybe kerülhet új Weishaupt kazán
2014.10.29    
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  várépítő  pályázat  weishaupt  build-communication