10 intézménybe kerülhet új Weishaupt kazán

2014. október 29.

Az új kazánokra a Várépítő pályázaton keresztül lehet pályázni

Sokan talán túlzásnak gondolják, hogy egy intézménybe felső kategóriás minőségű kazán kerüljön, ám éppen ezen intézményeknél nem lehet figyelmen kívül hagyni, a havonta felmerülő üzemeltetési- vagy időközi szerviz költségeket.
Ehhez most segítséget nyújt a Várépítő pályázat idei őszi rendkívüli fordulója, ahol 10 db energiatakarékos kondenzációs kazán vár gazdára, amire ezúttal bármilyen funkciójú intézmény pályázhat.

A Várépítő pályázat idei őszi, rendkívüli fordulóján, a felajánlott nettó 5 millió forint értékű kazánokkal a Weishaupt Hőtechnikai Kft. a - több mint egy évtizede működő - pályázat legnagyobb felajánlói közé került.
"Az épülethez és a meglévő fűtési rendszerhez illeszkedő műszaki megoldás már az első fűtési szezonban jelentős energia-megtakarítást eredményezhet, ami akár 30-35%-t is elérheti. Ezért a döntésnél ne az ár vezessen bennünket." - emelte ki Rácz József, a Várépítő pályázat őszi, rendhagyó fordulójában 10 db 500 000 Ft+ÁFA értékű kazánt felajánló Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője. - "Ha egy család a megtakarított pénzét energetikai korszerűsítésre fordítja, az ezzel nyerhető havi megtakarítás jelentősen meghaladja azt az összeget, minta a beruházásra szánt összeget betette volna a banka a jelenlegi betétkamatok mellett. Higgyünk a sokéves tapasztalatoknak: az energia-megtakarításba történő befektetés nem csupán befektetés a jövőbe, de egyben jó pénzügyi befektetés is. A kondenzációs kazánok esetében sincs másképp: egy most választott olcsóbb megoldás hosszú távon nem biztos, hogy a legköltséghatékonyabb megoldás."

Megbízható és takarékos üzem: szívből ajánlják
Különösen igaz ez a nehéz anyagi körülmények között gazdálkodó intézményekre. Amennyiben egy intézménynél elvégzendővé vált a fűtéskorszerűsítés, nem elegendő csak az egyszeri bekerülési költségek figyelembe vétele - a későbbi üzemeltetési költség nagyon nagy jelentőségű. Mint szinte minden termék esetében, a kazánok között is számos különböző minőségű, teljesítményű, élettartamú, így különböző árkategóriájú berendezés között válogathatunk. Érdemes információkat gyűjteni, műszaki véleményeket áttekinteni a döntés meghozatala előtt. Feltétlen vegye figyelembe: milyen szolgáltatásokat nyújt a termékét kínáló cég. A választásnál feltétlenül hasonlítsuk össze a gyártók által ígért élettartamot, szerviz rendelkezésre-állást. "Büszkék vagyunk rá: a Weishaupt kazánok professzionális termékek, prémium szolgáltatással. A teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátás garancia. A referenciák, a berendezés megbízhatósága és a nap 24 órájában, az év 365 napjában biztosított szerviz és alkatrész-ellátás olyan iparágak számára is meggyőző volt, ahol a megszakítás nélküli zavartalan üzem létkérdés. A Várépítő pályázathoz való csatlakozással célunk, hogy bizonyítsuk: ez a logika költségérzékeny területeken is igaz! Hiszen, ami olcsó, az akár már rövidtávon is drága is lehet." - indokolta a döntést a cég vezetője. A 200 éves múltú, jelenleg 60 országban, kereken 3200 munkatárssal működő német családi vállalkozás az égők (ipari tüzelőberendezések) a fűtési rendszerek, a napenergia hasznosítás, a hőszivattyúk és az épületfelügyeleti rendszerek területén a világ egyik vezető vállalata. A cég a berendezései folyamatos fejlesztése során mindig a hatékonyságot, a környezet minél kisebb terhelését tartotta szem előtt -- a Schwendi-ben található cégközpontban dolgozó 1000 alkalmazottból több mint 100 munkatárs a kutatás fejlesztés területén dolgozik.

Várépítő pályázat: az építőipari cégek összefogása
A 2010-ben újjáélesztett Várépítő Pályázat termékfelajánlással szívesen segítő építőipari cégeket köt össze gyermekintézményekkel és műemléképületek tulajdonosaival. A pályázat 2013-as fordulóján rekord értékű, 16 millió forintnyi építőanyag támogatást oszthatott el a neves közéleti személyiségekből álló zsűri, amelyből összesen 30 gyermekintézménynek és műemléknek jutott.
A Weishaupt Kft. idén tavasszal csatlakozott a felajánlók közé, elkötelezettségét az immáron 15 éves mozgalom iránt az ősszel meghirdetett rendkívüli forduló is mutatja.
A 10 db egyenként 500 000 Ft+ÁFA értékű energiatakarékos kondenzációs kazánra bármilyen funkcióban működő intézmény, a felajánló céggel történt előzetes konzultáció és ajánlatkérés alapján 2014. november 14-ig pályázhat.

Jelentkezés és további információ: www.varepitopalyazat.hu

A kazánokkal kapcsolatban ajánlatkérés, konzultáció a Weishaupt Hőtechnikai Kft.-nél lehetséges a +36 30 429 5277 telefonszámon. Ha a Várépítő Pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató

A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Web: www.buildmarketing.hu

Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Kulcsszavak:  várépítő  pályázat  weishaupt  build-communication  kazán