proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor előadások a 2. Műanyagcső konferencián


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. december 13.

2018. január 25., Budapest

MCSSZ 2. Műanyagcső konferencia - Amitől a ház működik

Idei, 2017-es, műanyagcső konferencia az épületeinket, lakásainkat, szociális és jóléti intézményeinket ellátó csőrendszerek, mint a víz-, gáz-, csatornarendszerek, fontos kérdéseivel foglalkozott. Érintetve a csőrendszerek jogi, szabványosítási, tanúsítási, gyártási, telepítési aspektusait.

A 2018. január 25-én megrendezendő 2. Műanyagcső konferencia egy lépéssel közelebb visz a szolgáltatások fel-, illetve kihasználásához, a XXI. század kínálta komfort élvezetéhez. A második konferencia mottója: "Amitől a ház működik"

Gondoljunk csak bele. Szinte minden energia folyam közvetítéséhez szükség van csövekre, csőkötőidomokra, egyszóval csőrendszerekre.

Azt is könnyen beláthatjuk, hogy a műanyagcső rendszerek minden esetben első osztályú megoldást kínálnak. Ez a helyzet a hideg-melegvíz szolgáltatással, legyen bár gáz, napsugárzás, vagy egyéb a hő forrása. A műanyagcsövek szinte egyedüli csőtermékek a lakó épületek elektromos hálózatának kialakításában. Nélkülözhetetlenek a szennyvíz összegyűjtésében és eltávolításában, de egyre közeledik az az idő, amikor a többrétegű, fémbetétes műanyag csöveket engedélyezik az ivóvíz ellátáson túl a gázellátás épületen belüli részének kialakítására is.

Az is igaz persze, hogy ezek a csőrendszerek, mint minden más ember által készített berendezés, csak akkor szolgálnak örömünkre és nem bosszúság forrásai, ha kialakításuk a tervezéstől az utolsó elem beépítéséig szaktudással történik, a legfrissebb technológiai – technikai tudás felhasználásával.

A 2. Műanyagcső konferencia kísérletet tesz, hogy egy szűk időkeretben, de átadja mindazokat az újdonságokat, amelyek az iparágat jellemzi az alapanyag fejlesztéstől a termék innováción át az alkalmazási technológiákig. A konferencia napirendje jelenleg tervezés alatt van. Tervezett témaköröket:
 • forgalmazás dokumentációs feltételei
 • energia hatékonyság, energiahatékony épületgépészeti rendszerek
 • a szigorodó épületenergetikai követelményeknek megfelelő épületek
 • épületen belüli nyomó csővezetékek
 • épületen belüli nyomó csővezetékek
 • épületen belüli lefolyóvezetékek
 • ivóvíz higiénia
 • vákuumos csapadékvíz elvezetés
 • ipari alkalmazások
 • telken belüli csapadékvíz kezelés, szikkasztás
 • különböző műanyagvezetékek összehasonlítása
Időpont: 2018. január 25.
Regisztráció

Az Uponor termékekről bővebb információt talál a hír alatti termékképekre kattintva. Ha a Műanyagcső konferenciával kapcsolatban további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  MCSSZ  2  Műanyagcső  konferencia  épületgépészeti  rendszerek  épületenergetika  nyomó  csővezeték  lefolyóvezeték  ivóvíz  higiénia  csapadékvíz  csőrendszer  csőkötőidom