proidea.hu online termékinformációs katalógus

REHAU épületgépészeti fejlesztések bemutatója


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. október 02.

REHAU Kft. telephely, 2013. október 11.


2013. október 11-én a REHAU Kft. a REHAU Akadémia továbbképzési sorozatának részeként oktatást szervez legújabb fejlesztéseinek bemutatására. A 2013-ban bevezetésre váró legújabb épületgépészeti termékekkel most találkozhatnak először.
 
NEA helyiséghőmérséklet szabályozó

Kicsi, sík – mégis sok funkciót nyújt! A karakteres élek mellett a sík, mindössze 26 mm-es sziluett és az átgondolt kezelés is a REHAU új helyiséghőmérséklet-szabályozója, a Nea mellett szól. Egyszerűen más, mint a többi!
Vegyen részt oktatásunkon, és ismerje meg az elsők között a NEA szabályozó rendszert!
 
RAUPIANO light hangcsillapított lefolyó rendszer

A RAUPIANO PLUS és RAUPIANO LIGHT univerzális, többrétegű lefolyórendszereket a szennyvíz hangcsillapított módon történő elvezetésére fejlesztették ki. A RAUPIANO LIGHT hangszigetelt lefolyórendszer épületekben a DIN EN 12056 szabványnak megfelelő gravitációs szennyvízvezeték rendszerben is használható.
 
RAUTITAN RX idomrendszer - megfelel a jövő szabványainak

A szigorodó szabványok változtatásokra inspirálják a rendszergazdákat. Ennek eredményéül a REHAU idén megújítja az ivóvíz rendszerekben használatos idomrendszerét. A hosszú éveken át kifogástalanul teljesítő cinkkiválásmentes „MX” idomrendszer menetes idomait az új vörös öntvény „RX” rendszer váltja fel.
Jelentkezzen az oktatásra és ismerje meg az elsők között a REHAU legfrissebb termékfejlesztéseit.

Helyszín: REHAU Kft. telephelye
Cím: 2051 Biatorbágy, Rozália park 9.

Oktatás időpontja: 2013. október 11.
Időtartam: 10:00 - 15:00

Ha a képzésre jelentkezne vagy további információt szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot, vagy hívja a 06-23/530-717-es telefonszámot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Banáth Andrea
  +36 23 530 717
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
Kulcsszavak:  REHAU  NEA  helyiséghőmérséklet  szabályozó  helyiség  hőmérséklet  RAUPIANO  light  hangcsillapított  lefolyó  rendszer  RAUTITAN  RX  idomrendszer