proidea.hu online termékinformációs katalógus

Állnak a falak - de miből készültek - szakmai rendezvény


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. május 03.

Budapest, 2012. május 22.A szalmaháztól a vályogon át a téglaházig és a könnyűbetonig.
A falszerkezet lehetséges anyaga a készülőben lévő, új hőtechnikai szabályozás tükrében.
Épületszerkezet és vállalkozásfejlesztés egy napon az "Építem a házad" klub első rendezvényén.
MÉK: 1 pont (2012/65) - MMK: 1 pont (01/2012/0058)

Időpont: 2012. május 22. 9.00-16.00
Helyszín: Lurdy Ház


Az épület szerkezetek számos alapvető elemét érintő új hőtechnikai szabályozás tervezett – de a bevezetést tekintve, jelenleg úgy tűnik, ismét tolódó – szigorításával kapcsolatosan a gyártói szakmán belül a legélesebb vita az falazatokkal kapcsolatosan alakult ki. Egy ház teljes építési „filozófiáját” meghatározza az, hogy miből épülnek a falak, így hát ez a kérdés gyakorlatilag mindenkit érint valamilyen formában, hiszen ezt a filozófiát kell tovább vinnie a saját szakmájában. Az utóbbi években a falszerkezetek vonatkozásában jelentősen bővült a választék. Az „Építem a házad” Klub első rendezvénye összegyűjtötte azokat „a falazási filozófiákat” amelyek közül választhatunk. Színesebb a paletta, mint gondolnánk. Van-e mindegyiknek létjogosultsága? Érdemes ezekkel foglalkozni? Ezekre a kérdésekre keresik a választ az „Építem a házad” klub első rendezvényének délelőtti előadásai: Dr. Fülöp Zsuzsanna PhD, egyetemi docens (BME Épületszerkezettani Tanszék) bevezetője után a különbözők anyagok vagy építési technológiák kapcsán elhangzó előadások. A megrendelők is képzettebbek és tudatosabbak lettek. Ezért mindenkit várunk, aki úgy érzi, nem akkor szeretne ezekkel a technológiákkal és kérdésekkel találkozni, amikor a reménybeli megrendelő innen-onnan összegyűjtött félinformációkkal megjelenik nála.

Szakember és vállalkozó
Ma már nem elegendő jó szakembernek lenni. Szükség van arra, hogy építészként, kivitelezőként egyúttal vállalkozóként is gondolkozzunk azért, hogy megtaláljuk azokat a megrendelőket, aki megbízható szakembereket keresnek. A szakmai rendezvények palettája igen bőséges. Ebben nyújt új színfoltot az „Építem a házad” klub első rendhagyó rendezvénye, ahol szakmai előadásokat két jeles szakember, Tonk Emil és Tomán József vállalkozásfejlesztési előadásai követik.

Mit kínál az "Építem a házad" klub első rendezvénye?
A szakmai információk és vállalkozásfejlesztési előadásokon túl a részvételi díjért mindenki 10 000 Ft értékű ajándékot kap, illetve a rendezvény napján az ott kínált szolgáltatások igénybe vételére kedvezmények várják a résztvevőket. És aki elégedetlen volt, mert nem azt kapta, amit a rendezvény ígért, annak a szervezők a részvételi díját 100 %-ban visszafizetik.

Program
Délelőtt - Állnak a falak. De miből épültek?
8 szakmai előadás arról, hogy miből készülhet a fal, majd kerekasztal beszélgetés.
Délután - Utak egy sikeres vállalkozáshoz - 2 vállalkozás-fejlesztési előadás

Két főnek jobban megéri!
Rendhagyó jegyárak, rendhagyó szolgáltatásokkal.
1 fő részvétele: 7.795 Ft + ÁFA/fő, azaz 9.900 Ft/fő.
2 fő részvétele esetén: 9.843 Ft + ÁFA/2 fő, azaz 12.500 Ft/2 fő kedvezményes áron, amelyért cserébe minden ajándék mindkét főnek jár.

Mit tartalmaz a belépő az előadásokon és a szünetbeli frissítőkön túl?
2000 Ft értékű vásárlási kupont, az "Építem a házam I. - Az előkészítés" vagy a rendezvényre megjelenő "Állnak a falak" című II. kötet megvásárlására.
3490 Ft értékű vásárlási kupon, amely igénybe vehető Tomán József magyar vállalkozók számára fejlesztett MAGIC BUSINESS társasjátékának vásárlásához.
A rendezvényig még lesznek újabb felajánlók, akik kedvezményeire minden résztvevő jogosult lesz.

Mit kínál az "Építem a házad" klub?
- az "Építem a házad" építőközösség 2000 regisztráltjának elérését - meghatározott körülmények között,
- részvételi lehetőséget havonta a terv cafe rendezvényén, ahol építkezőkkel találkozhat, konzultálhat, ami akár üzletet is jelenthet,
- rendszeres klub konferenciákat, ahol egy-egy szakmai téma mellett vállalkozásfejlesztési előadásokat is hallgathat,
- egy szakmai közösséget, ahová azok tartoznak, aki maguk alakítják a jövőjüket!

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Hír
Megjelent az Állnak a falak című könyv
2012.04.26    
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  „Építem  a  házad”  klub  build  communication