Pureco olajfogók és tűzivíztározók Miskolcon

Pureco olajfogók és tűzivíztározók Miskolcon

A Déli Tudományos és Technológiai Parkban megvalósuló projektben a cég termékeit használják

A Miskolc Déli Tudományos és Technológiai Parkban egy 10 milliárd forintos beruházás részeként valósul meg a MIA Rising Kft. csarnoka, melyhez a Pureco Kft. szállította és telepítette a projekt közműépítéséhez szükséges olajfogókat és fekvőhengeres acéltartályokat (tűzivíztárolókat).

A kivitelező 7 db CRC olajfogót és 3 db Pureco TS-54 tűzivíztározót rendelt a Pureco-tól. A csarnok megépülésével magas hozzáadott értéket képviselő termelő és logisztikai cégek azonnali betelepülésére lesz lehetőség azon földterületen, melyet a XANGA Investment & Development Group vásárolt meg a megyeszékhelyen.

A víznyelőkben a könnyen és gyorsan telepíthető Envia CRC olajfogók biztosítják a lefolyó csapadékvíz megtisztítását. A CRC olajfogónak nincsenek meghibásodó alkatrészei, a benne lévő szűrőanyag sem veszélyes hulladék, így ezek a tulajdonságok még népszerűbbé teszik az olajfogók piacán.

Pureco CRC olajfogó
Pureco CRC olajfogó

A projektben beépítésre kerültek a kivitelezést követően azonnal teherviselő, körszelvényű, spirálkorcolt és tűzihorganyzott acélcsövekből készített Pureco TS-54 tározók is, melyek biztosítják a MIA tűzivizének tározását.

A beruházás már idén elkezdődik és a tervek szerint akár már az idén el is készülhet a szerkezetkész csarnok.

A hírben szereplő termékek
Envia CRC olajfogó
 
Envia CRC olajfogó

A zárt csapadékvíz elvezető rendszerekbe illeszthető változat az Envia CRC/CRC+ berendezés. Megfelelő hatékonysággal és kellő biztonsággal látja el a csapadékvíz tisztításának, előkezelésének feladatát. Javasolt alkalmazási területei: parkolók, rakodó udvarok, extrém szennyezéssel terhelt közutak, belső közlekedési utak, csapadékvíz hasznosító rendszerek előtt. Telepítése és üzemeltetése önállóan, könnyen és gyorsan elvégezhető, költségei jóval kedvezőbbek az eddig hozzáférhető rendszereknél, ezáltal magánszemélyek számára is hozzáférhetővé válik. Egyúttal megoldást kínál a csatornahálózatban a lerakódások elkerülésére, megkíméli az üzemeltetőt a tisztítás, tisztíttatás költségeitől és elvezethet a csapadékvizek közcsatornába vezetése helyett a hasznosításhoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tubus TS szikkasztó- és tározórendszer
 
Tubus TS szikkasztó- és tározórendszer

A Tubus TS rendszer működési elve hasonló akár egy drén mezőé, viszont a nagy átmérőjű csőnek köszönhetően lényeges nagyobb tározó kapacitás mellé nagyságrendekkel kevesebb földmunka és kulé mennyiség szükséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Csapadékvízszűrők, benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók
Csapadékvízszűrők, benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók
Tartályok
Tartályok
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...