Novoferm

Novoferm ipari kapuk

Az átfogó Novoferm ipari kapu programban megtalálhatóak szekcionált kapuk, gyorskapuk, redőnykapuk, tűzgátló tolókapuk és teremgarázskapuk is. A széles termékválaszték a különböző kaputípusokon túl változatos felületeket, vezérlési és beépítési variációkat tartalmaz, megoldást kínál csaknem minden alkalmazási területre.

  • szekcionált ipari kapuk
  • PVC gyorskapuk
  • tűzgátló tolókapuk

Termékcsalád tagjai

Novoferm Thermo szekcionált ipari kapuk
 
Novoferm szekcionált ipari kapuk

A Novoferm szekcionált ipari kapuk két alaptípusát különböztetjük meg. A THERMO kapuk kiváló hő- és hanggátló tulajdonságokkal és modern megjelenésű mikrobordás panelekkel rendelkeznek. Panelvastagságok: 40, 60 és 80 mm. Az üvegezett NOVOLUX kapuk a megfelelő fénybeáramlást és kilátást szolgálják. Panelvastagságok: 40 és 60 mm. A THERMO és NOVOLUX szekciók egymással kombinálhatók.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
NovoSpeed beltéri ipari gyorskapu
 
Novoferm gyorskapuk

A Novoferm ipari gyorskapuk hatékonyan hozzájárulnak az üzemi költségek csökkentéséhez, miközben segítik a logisztikai folyamatok gördülékenységét. A legtöbb gazdasági ágazatban használhatók: pl. ipar, élelmiszeripar, kiskereskedelem, autógyártás, gyógyszer- és vegyipar, hűtőházak, logisztika. Kaputípusok: NOVOSPEED beltéri gyorskapuk; NOVOSPEED kültéri gyorskapuk

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
NovoSlide Schlievano EI 120 tűzgátló tolókapu
 
Novoferm tűzgátló tolókapuk

A Novoferm tűzgátló tolókapuk kereskedelmi létesítmények, ipari csarnokok, nagy alapterületű helyiségek tűzszakaszainak lezárására szolgálnak. Az EN 16034 és EN 13241 szabványok szerint bevizsgált kapuk CE megfelelőségi jelöléssel egész Európában biztonságosan forgalmazhatók. A gyárilag előre összeszerelt komponenseknek köszönhetően gyorsan és eygszerűen telepíthetők. Kaputípusok:

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...