a_86_d_30_1564498521927_markamix_formosa_exclusive_marka_logo.jpg Formosa Exclusive kőmozaikok

A különleges, de természetes hatás eléréshez ajánlják az Exclusive Design kőmozaik burkolatokat. A kőmozaik termékek impregnált sav- és lúgálló üvegszövet hordozó rétegre kerülnek felhordásra. Ajánlják, fürdőszobákba, konyhákba, nappaliba, irodákba oldalfal és aljzat burkolataként.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

A Márka-Mix Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n
A termékkínálatban oszlopzsaluzatok, hidegburkolat-ragasztó, vízszigetelő anyagok, fal- és padlóburkolatok, hideg- és melegburkolati profilok, vinil burkolatok, bambusz parketták szerepelnek
A Márka-Mix Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n

További termékek a cégtől

 
Sonotube oszlopzsaluzatok

A Sonoco Alcore cég újrahasznosított alapanyagból gyártja zsalucsöveit, amelyek felhasználás után újrahasznosíthatóak. A cég az általa kidolgozott új technológiának köszönhetően (új osztályú karton és szintetikus ragasztó) a levegő magas páratartalmának ellenálló terméket állított elő, ami megkönnyíti a közvetlenül az építési területen történő alkalmazását. A teljesen új alapanyag alkalmazásával az eddigi zsaluzatok falvastagságát is nagymértékben lecsökkentették, figyelembe véve a betontól ránehezedő nyomást. Ez előnyösen befolyásolta az oszlopzsaluzatok súlyát, ami jelenleg 40%-kal könnyebb, mint a régi technológiával gyártott zsaluzatok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Salag burkolati profilok
7 termék

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Salag padlószegélyek

A Salag padlószegélyek PVC alapanyagból készülnek, melynek köszönhetően rugalmasak és hajlékonyak, így amennyiben a vakolat hullámos, akkor is könnyedén elhelyezhetőek. A finom vonalvezetésnek köszönhetően dekoratív és exkluzív megjelenésűek. Gyártás folyamán a felületüket festik és még további selyemfényű lakkréteget hordanak fel a felületükre. Ez a lakkréteg biztosítja a kész felület karcállóságát és védelmét a felhelyezést követően. Elhelyezésük a Salag cég által gyártott beütő dübellel történik. A padlószegély rendszerek az alábbi színazonos elemekből épülnek fel: belső és külső sarokelem, jobbos és balos végzáró elem, toldó elem, univerzális belső és külső sarokelem, beütő dübel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Salag általános építőipari profilok

A Salag PVC élvédő profilokkal és a hálós élvédőkkel a homlokzati sarkok külső élei alakíthatók ki gletteléskor. A lezáró profilokkal a gipszkarton lemez szabadon álló élei zárhatók le. Elhelyezésük egyszerű és rugalmas.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Salag csempe- és kerámialapok profiljai

A pozitív PVC élvédők esztétikusan ívelt vagy szögletes élképzéssel zárják le a burkolatok pozitív éleit. A negatív PVC élvédők negatív élképzéssel zárják le a burkolatok belső éleit. A hidegburkolati fémprofilok készülhetnek alumíniumból (natúr, polírozott, matt), rézből, rozsdamentes acélból. Az alumínium hajlítható profilok ívhajlítógép használatával hajlíthatók meg szabályos ívre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Habarcsok
Habarcsok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...