LogiTower

LogiTower automatizált polcrendszerek

A LogiTower automatikus, ergonomikus kialakítású tároló rendszere jellemzően olyan nagy tömegű anyagok esetében használható, mint például a fémlemezek, különféle vastagságú csövek és rudak, profilok és keretek, különböző fém komponensek, nehéz szerszámok, illetve egyéb, nagy méretű alkatrészek és nehéz rakományok. A rendszer biztonságos használatot tesz lehetővé a nagy és nehéz áru raktározása során, magas használati ergonómiát biztosít, segítségével helyet és időt takaríthatunk meg, a rakomány megfelelően védett, a raktárkészlet pedig könnyedén ellenőrizhető lesz.

  • automatikus
  • ergonomikus
  • nagy tömegű és terjedelmű anyagok szakszerű és biztonságos kezelése

Letöltések

LogiTower automatizált polcrendszerek - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 3.3 MB
LogiTower automatizált polcrendszerek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

LogiTower automatizált polcrendszerek - A fémlemezek és hosszú elemek raktározásának új dimenziója

A LogiTower egy olyan automatikus, lift-rendszerű tárolórendszer, amely a tárolt anyagokat egy ergonomikusan kialakított operációs területre szállítja. Az automatizált polcrendszer biztosítja a nagy tömegű és terjedelmű anyagok szakszerű és biztonságos kezelését. Jellemzően olyan nagy tömegű anyagok esetében használható, mint például a fémlemezek, különféle vastagságú csövek és rudak, profilok és keretek, különböző fém komponensek, nehéz szerszámok, illetve egyéb, nagy méretű alkatrészek és nehéz rakományok. Használatával ráadásul értékes időt és helyet lehet spórolni – kalkulációk szerint csaknem 80%-os helymegtakarítás érhető el.

A LogiTower automatikus tárolástechnikai rendszer számos iparágban alkalmazható. A polcrendszereket egyedi megrendelés szerint tervezik meg és gyártják le, így szinte bármilyen speciális igény kielégíthető.

A maximum polcszélesség 12 méter, míg a maximum rakomány súlya 6000 kg lehet polconként.

A LogiTower a WMS-t (Integral Warehouse Management) használja. Ez tulajdonképpen a különböző típusú és méretű vállalatok raktározási folyamatainak kezelését támogató, az informatika és a logisztika legkorszerűbb megoldásait alkalmazó rendszer. A speciális funkciók egyedülálló megoldásait kínáló WMS támogatja a saját áruk tárolásának folyamatát, valamint a szolgáltató raktárak raktárlogisztikájának műveleteit is. Így például alkalmas a raktári ki- és beszállítások, tárolóhelyek, teljesítések kezelésére, leltári funkciókra, raktárkészlet összesítésére, RF mobil terminálok támogatására, csomagok, minőségi állapot, lejárati idők kezelésére, visszatérő göngyölegek kezelése, valamint külső készülékek integrálására is.

LogiTower egytornyos polcrendszer
LogiTower egytornyos polcrendszer

A LogiTower egytornyos polcrendszerében a különféle rakományokat egy toronyban tárolják. Az operátorhoz pedig egy lift szállítja a terméket tartalmazó polcot.

LogiTower kéttornyos polcrendszer
LogiTower kéttornyos polcrendszer

A LogiTower kéttornyos polcrendszerében a rakomány két toronyban kerül elhelyezésre és itt is egy lift szállítja a terméket tartalmazó polcot az operátorhoz. A polcrendszer elején és igény esetén a hátulján is közvetlen hozzáférési pont kialakítható. Együtt működtethető daruval vagy egyéb, gyártás során használt géppel.

LogiTower oldalirányban mozgatható polcrendszer
LogiTower oldalirányban mozgatható polcrendszer

A LogiTower oldalirányban mozgatható polcrendszere többféle rakodási lehetőséget tesz lehetővé. A polcrendszer oldalirányú mozgással történő kiegészítése alkalmassá teszi a polc oldalán is a fel- illetve lerakodást.

LogiTower polcrendszer hosszú elemek tárolására
LogiTower polcrendszer hosszú elemek tárolására

A LogiTower automatikus polcrendszere a kifejezetten hosszú elemek raktározására is alkalmas. A hosszú elemek tárolására szolgáló LogiTower polcrendszer egyebek mellett csövek, hosszú alkatrészek, valamint profilok (főleg ablakgyártás) raktározásában is használható.

Fémlemezek és hosszú elemek tárolására nyújt megoldást a lift rendszerű LogiTower. Működése egyszerű és hatékony:

LogiTower lézerrel integrált polcrendszer
LogiTower lézerrel integrált polcrendszer

Az úgynevezett FIBER lézerrel integrált polcrendszer segítségével a rakományt automatikusan lehet adagolni egyenesen a megmunkáló központba. A lézereknek köszönhetően garantált a precíz vágás. Fontos megemlíteni, hogy lézervágógépek esetén két alapvető típus létezik: a FIBER, illetve a CO₂-lézer. A legszembetűnőbb különbség a sebességükben mutatkozik, a FIBER lézerek ugyanis sokkal nagyobb sebességgel képesek megmunkálni az adott alkatrészeket.

További termékek a cégtől
Hänel Lockomat automata tárolási rendszer
 
Hänel Lockomat automata tárolási rendszer

A Hänel Lockomat automata tárolási rendszer védett és biztonságos kitárolást tesz lehetővé. Ideális tárolórendszer a kisméretű alkatrészek, szerszámok, elektronikai összetevők, gyógyszerek és sok más egyéb termék számára. A manuálisan, illetve automatikusan is záródó rekeszajtók biztosítják a hibátlan kitárolást és megvédik a tárolt alkatrészeket az illetéktelen hozzáféréstől.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAMI szállítókocsik
 
FAMI szállítókocsik

A FAMI szállítókocsik könnyen mozgathatók, a kiegészítő paneleknek és dobozoknak köszönhetően pedig teljesen testreszabhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAMI StoreVan járműberendezések
 
FAMI StoreVan járműberendezések

A StoreVan műhelykocsi tartozékok széles választékát kínálja. Minden StoreVan terméket úgy terveztek, hogy optimálisan használja ki a rendelkezésre álló teret, továbbá praktikus módon gondoskodjon a haszongépjárművek felszereltségéről, valamint a szerszámok és tartozékok tárolásáról. A FAMI által gyártott termékek segítségével bármilyen speciális raktér könnyedén kialakítható a különböző haszongépjárművekben. 3D tervezőprogram segítségével előre megtervezhető a kisteherautóban elhelyezett eszközök pontos elrendezése.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
La-Ka-Pe dobozok és tárolók
 
La-Ka-Pe dobozok és tárolók

A LA-KA-PE kiváló minőségű műanyag termékei kiemelkednek a hasonló tárolási rendszerek közül: tudatos, szakszerű tervezéssel, kiváló alapanyagokból, igényes kivitelezéssel készülnek, így megbízhatóan segítik a munkafolyamatokat. A különböző típusú és technológiával készülő tárolási megoldások tervezésének utolsó fázisa a dobozok, illetve egyéb tárolók, hiszen valamennyi rendszer ezekkel az elemekkel válik teljessé. Az egymáshoz jól illeszthető, a nemzetközi szabványoknak minden tekintetben megfelelő termékekkel a már meglévő tárolórendszerek is bármikor felszerelhetők és bővíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux Miniload dobozos automata raktárrendszer
 
Mecalux Miniload dobozos automata raktárrendszer

A Mecalux dobozos automatikus be- és kitárolás optimális tároló és rendező rendszer, hiszen az árut viszi az emberhez. A Mecalux dobzoso automa raktárak nagy mennyiségű, többnyire egyforma méretű doboz raktározására alkalmasak. A dobozok automatikus be- és kitárolása egy vagy több külső munkaállomásról történik: az árut görgős pálya továbbítja a felrakógéphez, ami eljuttatja a megfelelő tárolóhelyre. A dobozos automata raktár szimpla és dupla mély dobozhelyekkel egyaránt építhető. A rendszert tervezhetjük saját nyilvántartó szoftverrel, de kívánság szerint a már meglévő nyilvántartási rendszerhez is illeszthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Automatizált raktárrendszerek, automata tárolók
Automatizált raktárrendszerek, automata tárolók
Ipari bútorok
Ipari bútorok
Targoncák, szállítókocsik
Targoncák, szállítókocsik
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...