Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

DPX³ kompakt megszakítók és DPX áramvédő relék és terheléskapcsolók

A DPX³ kompakt megszakítók 250 A-ig, a DPX kompakt megszakítók és távműködtetésre alkalmas terheléskapcsolók pedig 1600 A-ig biztosítják az áramkörök vezérlését és védelmét. A megszakítók elérhetők termikus-mágneses és elektronikus védelmi egységgel, 16 és 1600 A névleges áram között, 25, 36, 50, 70 és 100 kA zárlati megszakítóképességgel. A DPX kínálat tartalmaz szakaszolókat is DPX-I néven.
A DPX megszakítókat meghatározó legfontosabb kritériumok az optimális méretük, az egyszerű szerelésük, a széles kiegészítő választékuk, valamint a megbízhatóságuk.

Termékcsalád tagjai

DPX³ 160 kompakt megszakítók
 
DPX³ 160 kompakt megszakítók

A 16 és 160 A közötti értékeken működő, termikus-mágneses kioldóval ellátott, kalapsínre vagy szerelőlapra szerelhető DPX³ 160 alkalmas kisfeszültségű áramkörök védelmére és vezérlésére. Akármelyik fix készülék átalakítható kihúzható változattá, és segédérintkezőkkel, kioldóval és egyéb kiegészítőkkel felszerelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DPX³ 250 kompakt megszakítók
 
DPX³ 250 kompakt megszakítók

A kalapsínre vagy szerelőlapra szerelhető DPX³ kompakt megszakítók alkalmasak kisfeszültségű áramkörök védelmére és vezérlésére. Elérhető termikus-mágneses kioldóval (100 és 250 A között), elektronikus kioldóval (40 és 250 A között), illetve elektronikus kioldóval és beépített áramváltóval, valamint mérőkészülékkel ellátott változat. Bármely fix készülék átalakítható kihúzható változattá, segédérintkezőkkel, kioldóval és egyéb kiegészítőkkel felszerelhetők, a beállítások plombálhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DPX³ 630 kompakt megszakítók
 
DPX³ 630 kompakt megszakítók

Termikus-mágneses és elektronikus kioldós kompakt megszakítók 250 és 630 A között. A DPX³ 630 kompakt megszakítók alkalmasak kisfeszültségű áramkörök védelmére és vezérlésére. Segédérintkezőkkel felszerelhetők, áramvédő készülékkel vagy áramvédő relével kombinálhatók, beállítások plombálhatóak. A rögzítés hagyományos, valamint speciális XL³ szerelőlapokra lehetséges. Bármely fix készülék átalakítható kihúzható, valamint kikocsizható változattá.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DPX³ 1600 kompakt megszakítók
 
DPX³ 1600 kompakt megszakítók

A DPX³ 1600 kisfeszültségű kompakt megszakítók 800 és 1600 A között alkalmasak az áramkörök védelmére, vezérlésére. A DPX³ 1600 terheléskapcsolók kisfeszültségű kapcsolók, amelyek alkalmasak áramkörök ki- és bekapcsolására, vezérlésére (védelmi funkcióval nem rendelkeznek). A távműködtetés érdekében a DPX³ 1600 kompakt kismegszakítók és terheléskapcsolók felszerelhetők kiegészítőkkel (kioldók, motoros hajtás).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DPX áramvédő relé és gyűrűk
 
DPX áramvédő relé és gyűrűk

DPX áramvédő relé és gyűrűk távkioldható megszakítókhoz és terheléskapcsolókhoz. A távkioldóval felszerelt megszakítókat és terheléskapcsolókat szelektív differenciaáram-védő funkcióval egészíti ki.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DPX-I terheléskapcsolók és áramvédő-kapcsolók
 
DPX-I terheléskapcsolók és áramvédő-kapcsolók

Kalapsínre is szerelhető terheléskapcsolók és áramvédő-kapcsolók 160 és 1600 A között. A DPX-I kisfeszültségű kapcsolók alkalmasak áramkörök ki- és bekapcsolására, vezérlésére, de védelmi kioldóval nem rendelkeznek. Áramvédő készülékkel vagy áramvédő relével kombinálhatók, DPX³ és DPX kiegészítőkkel, kioldókkal és segédérintkezőkkel felszerelhetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...